021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Ukoliko vam se svakog vikenda javi dilema u formi pitanja should I stay (in) or should I go (out) – mi smo tu da vas uverimo da je jedina ispravna opcija druga. Razlog za to je veoma jednostavan, te oličen u užarenoj atmosferi na plesnom podijumu koju definitivno ne želite da propustite.

U stilu filmske priče – mesto i vreme su, kao i uvek, dobro poznati. Prva tačka u koordinatnom sistemu je Novi Sad, a druga kasni večernji sati. A u njihovom preseku pronalazimo odličan provod i žurke o kojima će se pričati u narednim danima.

021
profimedia

021. night escapes


OD ČETVRTKA DO SUBOTE / LABAR

U četvrtak, DJ Škola koja godinama pruža platformu za razvoj budućih kvalitetnih didžejeva ponovo dolazi u LABar. Ovaj put, iza pulta vas očekuju Maxim, Seba i La Bata Raka. Već narednog dana, odnosno u petak, na njihovom mestu naći će se Beton i Šljokice a, kao i uvek, betonska čarolija zapaliće atmosferu kao prvi osvežavajući dah proleća.

Naposletku, subota je rezervisana za Vanju Bursać koja vlada klasicima elektronske muzike. Njeni setovi su električni i pozivaju vas na plesni podijum, a to je ponuda koja se retko kad odbija. Dakle, ukoliko ste ljubitelj opisane muzike – LABar is THE place to be.

GORGOL & TOMISLAV TOMIĆ / PORTAL

U slučaju da kvalitet žurke ocenjujete po atmosferi, Portal smo već označili kao provereno dobro mesto. Ipak, ovog petka zabava će biti duplirana, a za dobar provod biće zaduženi Gorgol i Tomislav Tomić. Kao i uvek, plesni podijum biće epicentar nezaboravnog provoda. Štaviše, zahvaljujući njihovim setovima, poželećete da petak bar malo duže potraje. Razigrani i casual vibe će prijati svakome ko odluči da poseti žurku – a ovaj dvojac će vas, kao i uvek, oduševiti svojom energijom i selekcijom traka.

MIHAI POPOVICIU & NEMAX / TUNNEL

Rumunski DJ i producent Mihai Popoviciu slovi za jedno od najinovativnijih imena istočno-evropske scene. Ove nedelje, on dolazi u novosadski Tunnel i sa sobom vas vodi na nezaboravno muzičko putovanje. Deep house i techno blend, kao i savršeno izbalansirana mešavina ritmova i melodija osvojili su publiku širom sveta. Ipak, u srcu Petrovaradinske tvrđave sve je bar mrvicu posebnije. A upravo tako će biti i u petak, 22. marta.

Međutim, on neće biti sam. Njemu se pridružuje jaka podrška iz Beograda – Nemax. Sve što vam preostaje je da okupite omiljene ljude i uputite se na dobro poznato mesto. Pre ponoći ulaznice se naplaćuju 800 dinara, a posle ponoći 1000 dinara.

HOTSPOT / KC LAB

Poslednji dan u nedelji ovaj put rezervisan je za KC LAB i žurku simboličnog naziva – HOTSPOT. Ona se od drugih izdvaja po hitovima iz različitih dekada koji će vas sigurno inspirisati, te istovremeno podsetiti na pojedine događaje ili ljude koje ste možda čak i zaboravili. Među izvođačima čije pesme su okosnica žurke našli su se Rihanna, Lady Gaga, Billie Eilish, The Weeknd i mnogi drugi – a žurka će se takođe izdvojiti po specijalnom iznenađenju.

Ulaz se naplaćuje 250 dinara, a žurka počinje već od 19 časova. Save the date & odaberite najudobnije patike za specijalne koreografije. A dobar provod je standardno zagarantovan.

Učitati još
Zatvori