021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Dobar provod oduvek je bio glavna tema razgovora, ali i popularnih pesama. Na primer, Justin Timberlake je u numeri Can’t Stop the Feeling đuskanje spomenuo više puta, a isto to učinila je i Whitney Houston nekoliko decenija ranije u pesmi I Wanna Dance With Somebody. Savet Dua Lipe je to dance the night away, a Usher nam poručuje: Dance like it’s the last night of your life.

Dakle, iako nam predstoji novi vikend, nastavljamo da igramo po istim pravilima. I to, doslovno, igramo. Mesto i vreme su dobro poznati – Novi Sad i večernji sati. A, sada već tradicionalno, ponovo smo popisali [ ovonedeljne ] žurke koje ne propuštamo.

021
The Spice Girls

021. night escapes


ELITNA EUFORIJA / GERILA BAR

Vikend, i ove nedelje, počinje već u četvrtak. Glavni razlog za to je ELITNA EUFORIJA – tematska žurka na kojoj muziku vrti Stefan Lukić. Žurka karakteristična po domaćim hitovima i prepoznatljivim melodijama koje su pojedinim generacijama obeležile određene životne periode ovaj put održaće se poslednjeg februarskog dana u Gerila Baru, a start je zakazan za 20 časova.

Zvuci koji pozivaju na ples do jutra su imperativ, a vama ostaje samo da na vreme okupite izabrano društvo. Karte se prodaju isključivo na ulazu i prvih sat vremena njihova cena iznosiće 300 dinara, a nakon toga 4

WOO BACK • GERILA BAR

Kao i uvek, WOO BACK žurka će i ovaj put biti domaćin garantovano dobrog provoda, i to zahvaljujući trap, drill & pop klasicima i hitovima – kako starim, tako i novim. Za DJ pultom biće Sava Dobanovački koji će biti zadužen za uzbudljivu atmosferu, odnosno veče koje će se sigurno dugo pamtiti.

Velika žurka počinje u 21 čas, a zbog vremenskog ograničenja – karte će se moći kupiti isključivo na ulazu Gerila Bara. Njihova cena iznosiće 400 dinara.

COMMISSAR LAG & LUKA JUKIĆ / TUNNEL

U petak, 1. marta, tehno štreberi stižu u Tunnel kako bi održali lekciju. Ove nedelje, svoje ideje, znanje i iskustvo udružiće dve osobe – Commissar Lag i Luka Jukić. Prvi od njih, Commissar Lag – za kog se neretko kaže da je Serbia’s finest – poručuje vam da spremite svoje najlepše kravate i uputite se na dobro poznatu adresu. 

Za razliku od njega, Luka Jukić koji je sve važnije ime domaće tehno scene prvi put stiže u podzemlje Tvrđave. Mnoge je već očarao, a ako će ovo biti prva prilika da ga čujete, sigurno će i vas uvući u svoju auru. Stoga [ pored kravate ] pripremite i udobne patike za đuskanje, a karte nabavite na vreme. Pre ponoći, njihova cena iznosiće 700 dinara, a nakon ponoći 1000 dinara.

ALL GIRLS MESH IT UP / KC LAB

Inovativni koncept žurki ALL GIRLS – MESH IT UP nastao je sa idejom da podrži talentovane DJ-ice širom Srbije. Bez obzira na žanr, ovaj koncept donosi pažljivo osmišljen doživljaj kako bi pružio potpuno novo, drugačije i jedinstveno iskustvo.

Prva žurka, koja će se održati u petak [ 1. marta ] u KC Labu, predstavlja početak ovog koncepta, a podržavaće je tri domaće DJ-ice: SNFKDJF, YELLA i DBANSHEE. Kao rezidentkinje organizacija koje su iz različitih muzičkih pozadina, zajedno će vas provesti kroz muzičko putovanje koje istražuje raznolikost i jedinstvo. Ulaz se naplaćuje 300 dinara, a sav prihod od karata odlazi izvođačicama.

OD SREDE DO SUBOTE / PUBERAJ

Poslednji dani u februaru, te prvi dani u martu, rezervisani su za PUBeraj. A ove nedelje, čak četiri puta želimo da ga posetimo. Razlog za to krije se iza jedinstvenog zvuka, dobrog provoda i četiri osobe koje će biti zadužene za nesvakidašnju atmosferu. Ovaj put, u pitanju su LOCK’D, Nikola Marjanović, Slobodan Jevremović i TECHNI.

Dakle, jednačina je prosta. Sve što vam preostaje jeste da se na vreme organizujete i okupite omiljeno društvo. A kada pristignete na dobro poznatu adresu, savetujemo vam da isprobate jedan od specijalnih astrokoktela.

Učitati još
Zatvori