021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Tokom nedelje u kojoj naglasak stavljamo na љубав u svim oblicima, nju ispoljavamo na različite načine. Kroz male znake pažnje, iznenađenja, višečasovne razgovore, pažljivo odabrane poklone ili ručak iznenađenja iz njenog / njegovog omiljenog restorana. Ali, jedna stavka gotovo uvek ostaje konstantna – to činimo u društvu omiljenih osoba.

Sa njima se smejemo i plačemo, te đuskamo i pevamo do ranih jutarnjih časova – sve dok ne osetimo da smo ponovo u potpunosti izgubili glas. Zato i ovog [ produženog ] vikenda na vreme organizujte najbolji provod tokom kog ćete napraviti uspomene koje će trajati godinama. Journal tim je napravio ovonedeljni spisak koji je objedinio najzanimljivije žurke u Novom Sadu – a na vama ostaje samo da se odlučite kom ritmu i žanru ćete se prikloniti.

021
Brad Pitt & Gwyneth Paltrow

021. night escapes


RETRO HIT LIST • GERILA BAR

Dnevna doza retro hitova – Retro Hit List – ovog petka dolazi u Gerila Bar. Žurka SORRY FOR PARTY ROCKING poznata je kao epicentar dobrog provoda, a fokusirana je na različite žanrove i jednu dekadu. Tako ćete tokom njenog trajanja imati priliku da čujete omiljene hitove, ali i throwback pesme za koje ćete pomisliti da ih niste čuli barem nekoliko godina.

Ovaj party svaki put obeleži dobar provod, te nesvakidašnja i pozitivna energija. Zato na vreme pripremite special outfit i najudobnije patike za plesanje, a bateriju na telefonu napunite taman onoliko da izdrži beleženje najboljih trenutaka. Žurka počinje u 21 čas, a karte se kupuju isključivo na ulazu. Njihova cena će prvih sat vremena biti 300, a nakon toga 400 dinara.

SUGARBOIS INC. & DAKMAN • KC LABAR

U KC LABar-u, vikend počinje u petak – a dobar provod nastavlja se u subotu. U petak će za atmosferu biti zaduženi SUGARBOIS INC. koji se vraćaju da još jednom zapale plesni podijum sa najsvežijim i specijalno selektovanim tech house & electro trakama. Stoga na vreme okupite omiljeno društvo i već od 20 časova uputite se na dobro poznato mesto.

U subotu će vas na istoj lokaciji dočekati beogradski DJ DAKMAN čije su nadahnuće čikaški deep house & garage devedesetih. Njegove setove, koji su uvek obojeni dobrom energijom, odlikuje zvuk osamdesetih i devedesetih, a ovog vikenda će osvojiti podijum LABar-a. Velika žurka, kao i u petak, počinje od 20 časova.

INNĒR SENSE • TUNNEL

U Tunnel 17. februara stiže dobro poznati dvojac INNĒR SENSE aka Nino & Filip. Dakle – the boys are back – a u Novi Sad će doneti najmelodičniji i najprogresivniji klupski vajb. Njihova poslednja traka osvaja sve plejliste, a ono što donose na plesni podijum nijedna top lista ne bi mogla da opiše.

Upravo zbog toga, znamo gde ćemo da pobegnemo tokom ovog produženog vikenda. Tunnel će ponovo biti the place to be i stoga na telefonu podesite reminder za ovaj fantastični dvojac. Karte će pre ponoći moći da se kupe po ceni od 700 dinara, a nakon ponoći koštaće 1000 dinara.

PRODA, Ж4K & HARRY QUARTER • PORTAL

Ove subote, čak tri osobe u novosadskom Portalu udružiće snage, a samim tim vrlo brzo podići party time na next level. Velika žurka počinje u 21 čas, a na trostruko muzičko putovanje će vas, svojim prepoznatljivim bitovima, odvesti PRODA, Ж4K i HARRY QUARTER

Vikend euforija je sve bliže – a vama preostaje samo da na vreme pripremite pozitivne vibracije. Nakon toga, uputite se na žurku tokom koje možete da očekujete dijapazon zvukova koje definitivno ne želite da propustite.

KARMA PARTY • KC LAB

Poslednji dan u nedelji rezervisan je za KC LAB i KARMA PARTY. Dakle, ako želite da kanališete bilo kakve negativne emocije, učinite to na najbolji mogući način – uz dobar provod, muziku, pevanje i đuskanje. A sve ostalo prepustite karmi.

Dress code je feisty red, a na žurci vas čeka i KARMA koktel koji je must-try. Uz hitove koji važe za svojevrsne himne pevačica kao što su Taylor Swift, SZA, Iggy Azalea, Britney Spears, Doja Cat i Nicki Minaj – odlična atmosfera je garantovana. Žurka počinje u 19 časova, a ulaz se naplaćuje 250 dinara.

Učitati još
Zatvori