021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Druga februarska nedelja donela nam je lepše vreme te neobično visoke temperature za ovaj period godine i, samim tim, veću količinu pozitivne energije. Produktivnu i uspešnu nedelju najbolje je, kao i uvek, završiti u dobrom društvu na dobro poznatom mestu – u samom srcu plesnog podijuma.

A dok disko kugle i lampice u boji obasjavaju svaki skriveni kutak lokacija koje slove za središta nezaboravnog provoda, i ovog vikenda izdvajamo novosadske žurke koje ne želite da propustite. Jer, we gotta feeling – that tonight this weekend is gonna be a good night weekend.

021
Profimedia

021. night escapes


ALL NIGHT LOCK’D • LAZINO TELE

Ove subote, u Lazino Tele dolazi mnogima dobro poznato ime – DJ Lock’d. Pre nešto manje od godinu dana, on je za Journal pripremio specijalnu plejlistu koja je prikazala sveobuhvatan uticaj žena u rep muzici, ali i sve oblike ovog žanra kroz koje se žene ispoljavaju danas.

A iako je pre svega nekoliko nedelja udružio snage sa DJ Sarom i doveo atmosferu u Novom Sadu do potpunog usijanja, ovaj put će na istom mestu to učiniti sam. Zato se pripremite na vreme za ovonedeljni All Night Lock’d koji sigurno ne želite da propustite.

HUBA BUBA PARTY • GERILA BAR

Gerila Bar će u subotu biti dom popularne HUBA BUBA žurke za koju ovaj put važi dress code boje za flert. Edicija Valentine’s Party biće upotpunjena hitovima izvođača kao što su Britney Spears, Avril Lavigne, Lady Gaga i Pitbull. Naravno, na standardnoj plejlisti nalaze se i ABBA, Queen, Whitney Houston, Michael Jackson i mnogi drugi.

Stoga okupite odabrano društvo i na vreme nabavite karte, a na ulazu ugrabite Huba Buba stiker, komad Hubba Bubba žvake i narukvicu. HUBA BUBA x Valentine’s Party počinje u 21 čas.

VAHICABI • TUNNEL

U Tunnel 10. februara stiže i Vahicabi – momak koga morate da čujete, a čije ime ćete vrlo brzo zapamtiti. Njegovo miksovanje brzih traka sa suptilnim dodavanjem primesa melodičnog indi densa, mračnog diska i fanki zvukova, ali i produkcijsko umeće, polako, ali sigurno osvajaju region. Upravo zato, veče pod sloganom ALL NIGHT STRONG ne želite da propustite.

Dakle, ukoliko ste ljubitelji ovakvih i sličnih zvukova, Tunnel is the place to be. Karte će pre ponoći moći da se kupe po ceni od 700 dinara, a nakon ponoći koštaće 1000 dinara.

DJ MAK FLOSS X DJ SESHA • PORTAL

Ove subote, Saturday Mighty Vibes are hittin’ hard – i to u Portalu. Novosadski Portal i njegovi gosti nas svake nedelje vode u nove i nepoznate predele, a u subotu to će učiniti čak dve osobe. DJ Mak Floss i DJ Sesha poručuju nam da je plesni podijum isključivo naš, a tom pozivu definitivno ne možemo da odolimo. 

Party vol. 15 počinje u 21 čas i zato na vreme pripremite pozitivne vibracije, ali i najudobnije patike za đuskanje. Ono će, sigurni smo, trajati čitavo veče. Štaviše, zbog dobrih bitova, verovatno ćete poželeti da subota potraje bar malo duže.

FICH X GLINDŽ X ZHARULJA • KC LAB

KC Lab će ove subote prirediti specijalan Humanitarni Birthday Bash. Fich i Zharulja pozivaju vas na proslavu njihovog rođendana, a tu će biti i Glindž. Muzika će prvenstveno biti fokusirana na throwback bengere i različite žanrove – pop, disco, r&b i druge. Takođe, hitovi će se kretati u rasponu od sedamdesetih godina do Y2K ere.

Ulaz je slobodan, a umesto poklona svi su pozvani da, koliko i ukoliko su u mogućnosti, u kutiji ostave donaciju za lečenje male Nađe. Žurka počinje već u 20 časova.

Foto: Profimedia / Instagram @clubtunnel_ @hubabubaparty @portal_novisad @kulturnicentar_lab / All Night Lock’d

Učitati još
Zatvori