021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Iako ćemo do kraja nedelje bezbroj puta zapevati dobro poznate stihove pesme It’s Raining Men, nakon nje će se na JOURNAL plejlisti naći i [ Please ] Don’t Stop the Music. Niske temperature nisu umanjile našu želju za dobrim provodom i zato smo ponovo objedinili najbolje žurke u Novom Sadu o kojima će se pričati u predstojećim danima. Stoga na vreme pripremite svoje kabanice [ za torbe ] i spremite se za talas pljusak dobre energije.

Vikend vodič 021
Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

021. night escapes


OD SREDE DO SUBOTE / PUBERAJ

Produženi vikend u PUBeraju počinje već u sredu, a tada će vas na dobro poznatom mestu dočekati GLINDŽ. PUBeraj team nam odlučno poručuje party after party – that is how we do, i stoga će štafetu odličnog provoda u četvrtak preuzeti RANYA. U petak, ona će je uručiti SENADI. Naposletku, subota je rezervisana za DVO KA. Dakle, za koji god dan se odlučili, PUBeraj će ove nedelje definitivno biti the place to be.

ERICH VON KOLLAR / TUNNEL

Ovog petka, u Tunnel dolazi DJ Erich Von Kollar. Rezident Proton radija, te support Hernanu Cattaneu, Nicku Warrenu i drugim velikanima progressive scene sada će sleteti u srce Petrovaradinske tvrđave. Ipak, on neće biti sam – podršku će mu pružiti Migazz. Dakle, ako želite da osetite čar celovečernje žurke uz deep, melodic, organic house zvukove – okupite omiljeno društvo i prođite kroz Tunnel. Ulaz će pre ponoći koštati 700 dinara, a nakon ponoći 1000 dinara.

KESKSE / KC LAB

KESKSE ove subote stiže u KC LAB, i to sa svojim vanvremenskim muzičkim maratonom. Među selekcijom hitova će se, između ostalog, naći skriveni dragulji koje nikada niste čuli, ali i oni koje ste zaboravili da želite da čujete. Pod sloganom no rules, no genres – velika žurka ovog vikenda počinje već od 20 časova. Stoga se na vreme pripremite, te uputite na poznatu adresu. Kao i uvek, na žurku čiji je prosek odličan [ 5.00 ] su pozvani apsolutno svi.

Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia & Instagram [ @kes_k_se, @puberaj, @clubtunnel_, @migazz_su ]

Učitati još
Zatvori