021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Februar je najkraći mesec u godini. Upravo zato, jedan od njegovih glavnih zahteva je da bude iskorišten na najbolji način. Pre svega – uz đuskanje, dobru muziku i još bolje koktele.

Ovu tradiciju želimo da nastavimo već tokom prvog februarskog vikenda, a dobitna kombinacija je jednostavna. Okupite društvo na vreme, nabavite karte (ukoliko je to neophodno) i uputite se u jedan od ovih novosadskih lokala koji su poznati po svim gore navedenim stavkama.

PROFIMEDIA

021. night escapes


JUGOSLOVENKA / DOM KULTURE

Najfinija selekcija jugoslovenskih hitova ponovo stiže u Novi Sad, i to na dobro poznato mesto. Novosadski Dom kulture ugostiće još jednom popularnu Jugoslovenku koja je u febuarskom izdanju zakazana za petak, 2. februar.

Žurka koja uključuje različite muzičke pokrete, bendove i izvođače objediniće na jednom mestu prošlost i sadašnjost. A za to će biti zadužen Duško Milojević aka DJ Dulex. Ulaznice mogu da se kupe preko sajta GIGS TIX po ceni od 800 dinara. Žurka počinje u 21 čas – zato na vreme pripremite noge za plesanje, a grlo za pevanje.

HEAVY COLORS / KC LAB

Ipak, ukoliko ste ljubitelji nešto drugačije atmosfere i prepoznatljive house muzike – u petak, 2. februara, će vas u KC LAB-u dočekati braća Babić aka Uroš i Vuk. Heavy Colors duo poziva vas da tom prilikom popijete poneki koktel, te se upustite u nezaboravan provod koji podrazumeva višečasovno đuskanje. Ulaz se naplaćuje 200 dinara, a žurka počinje u 20 časova.

DJ MATINEE / GERILA BAR

Kako Tanjug javlja – DJ Matinee poziva nas u disko. Žurka prepoznatljivog naziva koja koketira sa retro i modernom muzikom premijerno stiže u Novi Sad i Gerila Bar u subotu, 3. februara. Višečasovna vožnja odvešće vas na muzičko putovanje koje uključuje muziku iz popularnih filmova i serija, te hitove koji su obeležili osamdesete i devedesete godine, i naravno – Y2K.

Prvi kontigent karata za žurku Kako Tanjug javlja, hoću u disko je skoro rasprodat i košta 300 dinara. Drugi kontigent iznosiće 400 dinara a, ukoliko ulaznica ostane, one će se moći kupiti i na ulazu po ceni od 400 (u prvih sat vremena), odnosno 500 dinara. Žurka počinje u 21 čas.

VLADIMIR AĆIĆ & XYZ.025 / KC LABAR

Ovog vikenda, LABar će ponovo postati epicentar pozitivne atmosfere. U petak, 2. februara, za DJ pultom naći će se Vladimir Aćić koji je sinonim za energični techno zvuk, te jedan od najcenjenijih producenata u regionu.

A samo dan nakon toga, 3. februara, veče će biti u znaku XYZ.025 inicijative koja teži da locira kvalitetan muzički i kreativni sadržaj u koordinatnom sistemu društvenog života. U setovima iza kojih stoje W\O i Bokun može se očekivati dijapazon zvukova koje definitivno ne želite da propustite ovog vikenda.

Učitati još
Zatvori