011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Ukoliko se gotovo vividno sećate kultne scene iz filma Coyote Ugly jasno je da ste barem jednom poželeli da rekreirate scenu iz bara kada glumica Piper Perabo konačno dobija priliku da predstavi svoju prvu pesmu i melodičnim vokalom napravi party za pamćenje. U potrazi upravo za takvom žurkom i uzavrelom vikend atmosferom ispisali smo listu lokacija koje će ove nedelje bespogovorno dobiti titulu – a place to be.

011
@singtomegordo

011. night escapes


LANA DEL REY ALL NIGHT / ZappaBarka

Nakon što smo spremili kaubojke, izrekli čuveno yee-haw i otišli full country mode sa novonajavljenim kantri albumom Lasso, došao je trenutak da se provozamo kroz diskografiju kraljice alternativnog žanra muzike i to na omiljenoj nam Lana Del Rey All Night žurki u ZappaBarki u petak, 9. februara. Ako ste se zapitali da li ćete imati priliku da čujete i novija ostvarenja, odgovor je jednostavan – 1by1 party kreiran je sa ciljem implementiranja baš svake pesme odabranog izvođača večeri.

DEURINA ČAJANKA / Backstage

Tea time, tea time, tea time najavio je Drake, a realizovala Deurina Čajanka. Ovog petka u prostorijama beogradskog kluba Backstage čekaće vas voditeljska ekipa „srećni ljudi“ koji nastoje da nauče publiku kako se pravilno akcentuju basevi i bitovi. Među zvanicama će se tražiti ko je najveći skočko na podijumu, a za muzičku igru „ko zna, zna“ biće zaduženi Anyushka, Isidor, Baka i Alex Bojović pod pokroviteljstvom Milana Deure, naravno.

YUGO.WAV / KC Grad

Nostalgični ste? Nedostaju vam prepoznatljivi YUGO zvuci? Ovo je žurka za vas. Prvi Yugowave spektakl u 2024. godini odigraće se ovog petka u KC Gradu. Zimu će bespogovorno pokušati da oteraju globalnim zagrevanjem prostorija dobro poznatog mesta koji spaja gotovo nespojive afirmisane i neafirmisane umetničke ideologije i to uz pomoć domaćih synth i disco hitova.

O CARNAVAL / Ruke

Subota veče rezervisana je za povratak legendarne brazilske žurke O CARNAVAL koja predstavlja idealnu fuziju boogie, disco, rio funk, samba soul zvuka i muzike sa svih meridijana inspirisane Brazilom. Kroz navedene muzičke svetove vodiće vas Spacewalker i Jazzmate, DJ duo proverenog radnog staža, ali i pasionirani kolekcionari upravo brazilske muzike. U beogradskom lokalu Ruke realizovaće se dugo odlagani ponovni susret radijskog i klupskog dvojca nakon pet godina pauze,

TRUNCATE / Drugstore

Last, but not least – idemo do Drugstorea. Naime, projekat koji je David Flores započeo kako bi sebi olakšao kreiranje efikasnijih i sirovijih tehno setova brzo se oteo kontroli i Truncate je postao još poznatiji od njegove prethodne zamisli Audio Injection. Bilo kako bilo, legendarni DJ i producent sa Zapadne obale Sjedinjenih Američkih Država se vraća u veliku sobu kluba Drugstore. Ovog puta u društvu Filipa Xavija i Regena.

Učitati još
Zatvori