011. night escapes: Dan zaljubljenih u Beogradu
011. night escapes: Dan zaljubljenih u Beogradu

011. night escapes: Dan
zaljubljenih u Beogradu

Love is in the air.

Otrcano? Pomalo. Istinito? U potpunosti.

Ukoliko vas V Day asocira na party euforiju koja je vladala devedesetih i sa voljenom osobom jednostavno želite da rekreirate night out iskustvo poput Bechkamovih, Moss i Deppa, Rodmana i Carmen Electre – ovo je tekst za vas. Donosimo kratak vodič najboljih žurki u gradu za sredu, 14. februar.

dan zaljubljenih

011. night escapes: V Day edition


RIHANNA VS BEYONCE / Klub Budućnost

First things first, klub Budućnost vas (i nas) poziva da ove srede zajedno budemo Crazy in love uz prepoznatljive stihove najvećih svetskih diva. Naime, ovaj jedinstven koncept nakrako će nas vratiti u period nostalgičnog RNB zvuka dvehiljaditih koji bespogovorno izaziva romantizovane emocije. Za pultom će se nalaziti kraljica melanholičnog zvuka koja dugi niz godina oblikuje žensku DJ scenu. U pitanju je jedna jedina DADA Selectah, a ona će (očekivano) vrteti neke od najpopularnijih hitova poput Only girl, Partition, Umbrella, pa sve do Baby boy i omiljene nam pesme Diamonds.

BAKA & DEA TOSH / Troika

Next stop – Troika bar. Dan zaljubljenih nikako ne može da prođe bez dobro poznatog groova koji nam još jednom, nesebično servira niko drugi do Mihajlo Mitić aka (After)Baka. Njegov lukavo osmišljen set nadogradiće genijalna Dea Tosh čiji stil karakteriše popularni tech/house zvuk koji koncentriše svu njenu energiju i strast prema muzici.

SEXY SREDA / Backstage

Da je sreda omiljeni dan za izlazak u prestonici govori višegodišnja tradicija žurke pod dobro poznatim nazivom Sexy Sreda, a ovog puta očekuje nas svojevrsni sudar svetova. Klub Backstage će ove srede odisati romantičnom atmosferom, a za party euforiju biće zadužen Danijel Čehranov koji će specijalno za vas (i nas) pripremiti fuziju dobrog zvuka, a set se bespogovorno neće oslanjati na jedinstvenu žanrovsku podelu. Upravo onako kako ideologija Sexy Srede nalaže.

SARA & ESSIE / Hype Belgrade

It’s a girls night, really. Klub Hype se oslonio na jasno formiranu strategiju, a za pultom će se ove srede naći omiljeni DJ dvojac. Nešto poput DJ Twins, Sara i Essie biće zadužene za nezaboravnu atmosferu uz zvuke dobrog repa i njegovog podžanra koji je formirala hip hop zajednica konvertovanjem uličnih ideologija u novu subkulturu kreirajući mračniji zvuk koji svoje korene vuče iz siromašnih četvrti Atlante.

Valentine’s Trash Party / Galerija Novembar

U Galeriji Novembar će se 14. februara održati Trash Party, powered by DJ Kene Beri. Uz mantru bacanja svega osim smeha, očekuje nas zabavno veče kao uvertira u praznični (produženi) vikend. Usput, pogledajte i trenutnu izložbu Mie David koju je Journal posetio tokom poslednjeg Art đira.

Učitati još
Zatvori