Šta čitaju poznati: Michelle Pfeiffer
Šta čitaju poznati: Michelle Pfeiffer

Šta čitaju poznati: Michelle Pfeiffer

Šta čitaju poznati – Journal tim uvek pokušava da sazna, a ovim tekstom otkrivamo koje knjige voli Michelle Pfeiffer. Michelle je jedna od najpoznatijih glumica sadašnjice. Čuvena po filmovima Scarface, Dangerous Liasions i The Age of Innocence, glumica je već decenijama jedna od najvoljenih ličnosti Holivuda. Michelle je aktivna i na Instagramu, na kom neretko voli da podeli šta čita.

Ako možemo definisati njen čitalački ukus, bila bi to kombinacija savremenih romana, self-help štiva i autobiografija. U nastavku saznajemo šta tačno čita slavna glumica – koja se ovim tekstom pridružuje rubrici Šta čitaju poznati.

Build for Tomorrow

Build for Tomorrow je self-help knjiga glavnog urednika magazina Enterpreneur, Jasona Feifera. Od momenta izlaska, knjiga Build for Tomorrow pokupila je brojne reči hvale. List New York Times proglasio ju je knjigom koja će promeniti način na koji ćete razmišljati i koja će vam pomoći da dostignete svoj pun potencijal. Prema opisu knjige, trenuci najvećih promena u životu su i trenuci najvećih prilika. Upravo ovo štivo obećava promene. Saveti koje knjiga nudi čitaocu jesu da izlazi iz zone komfora i promene dočekuje otvorenih ruku. Na osnovu konkretnih primera, priča, osvrta na prošlost i lekcija, delo Feifera oduševilo je čitaoce – pa i glumicu Michelle Pfeiffer.

Over the Top

Over The Top je autobiografija Johanthana Van Nessa, američke televizijske ličnosti i celebrity frizera. Proslavio se gostovanjem na Netflixovom hit reality show-u, Queer Eye. Njegova autobiografija Over the Top je, po njegovim rečima i opis njegove ličnosti. Knjiga je hvaljena zbog iskrenog i intimnog uvida u jedan život slavne ličnosti – od detinjstva, tužnih i srećnih momenata, do slave.

Paris: The Memoir

Još jedna autobiografija čiji je fan Michelle Pfeiffer jeste ona Paris Hilton. Paris: The Memoir još jedan je književni hit koji je otkrio pravu stranu ličnosti o kojoj se decenijama mnogo pisalo i spekulisalo. Paris Hilton je tokom karijere proglašena mnogim stvarima. Epiteti Party girl, Problem child, Heiress i Selfie taker samo su neki od njih. Ipak, ovom knjigom Hilton je dokazala da je mnogo više od toga. Put ka samopouzdanju i veri u sebe Paris je doneo nove epitete koje danas ponosno nosi. To su Founder, Enterpreneur, Innovator, Survivor, Activist i Mother. Hrabra, iskrena i duhovita, ova autobiografija zavredila je hvale i od Michelle, koja je objavom na Instagramu pohvalila Paris.

American Sycamore

Roman American Sycamore govori o bračnom paru, Robu i Julie i njihovom prijatelju, Rayu. Prateći decenije njihovih života, ovo je dirljiva priča o moći ljubavi i prijateljstva u izlečenju rana. Takođe, ona je i priča o Americi 20. veka, o američkom snu (i nestanku istog), te o osećaju pripadnosti i dužnosti svojoj državi.

Knjiga American Sycamore idealno je štivo za one koji vole da čitaju o kompleksnim ličnostima i životnim pričama. Puna obrta i iznenađenja, knjiga će vas kupiti od prve stranice – makar tako kaže i njegova čitateljka, Michelle Pfeiffer.

Učitati još
Zatvori