Naše omiljene knjižare najavljuju nova izdanja
Naše omiljene knjižare najavljuju nova izdanja

Naše omiljene knjižare
najavljuju nova izdanja

Polako završavamo romane koje smo zadali sebi za mesec februar, i već počinjemo da razmišljamo o tome koji su to sledeći naslovi kojima ćemo pokloniti svu svoju čitalačku pažnju. Ukoliko i vi polako ostajete bez novih naslova, ne brinite, nećemo dozvoliti da budete uskraćeni za vašu dozu svežih korica.

Nova izdanja koja smo izdvojili pisana od strane inostranih autora.

U ovom tekstu donosimo vam predloge novih romana koji uskoro izlaze u našim omiljenim knjižarama, spremite svoje notese!

promo instagram: @zapach_melisy

STRANKINJA

Klaudija Durastanti

Krajem ovog meseca, tačnije 27. februara, stiže nam roman Klaudije Durastanti o devojci odrasloj u jednoj veoma nekonvencionalnoj porodici sa dva potpuno gluva roditelja od kojih ni jedno ni drugo nisu potpuno savladali znakovni jezik. Klaudija, kako nosi ime i glavne protagonistkinje romana, ne oseća punu potporu svoje porodice, potpuno je izgubljena u pričama roditelja koje se ne podudaraju, a zbog njihovog odnosa počinje sve više da se oseća kao stranac u svom sopstvenom domu.

Tokom trajanja romana, Klaudija odlučuje da sama konstruiše priču o svom životu, a čitava radnja romana oslanja se na to koliko su zdrava komunikacija, jezik i porodica, nešto što je veoma bitno za poimanje sveta jedne individue.

promo foto: booka

POSLE ZIME

Gvadalupe Netel

 

Još jedno izdanje koje nam uskoro stiže, mada ne tako skoro kao roman Strankinja, jeste izdanje Posle zime meksičke spisateljice Gvadalupe Netel. Izdanje je najavljeno za 20. mart, a ova ljubavna priča spaja na prvi pogled dvoje nespojivih mladih ljudi. Glavni protagonisti ove priče su Klaudio i Sesilija.

Klaudio je urednik koji živi u Njujorku, dok Sesilija studira u Parizu. Njih dvoje će se sresti i zaljubiti u glavnom gradu Francuske, a njihov odnos biće preplavljen strašću, neurozama, čežnjom i svim ostalim intenzivnim osećanjima koja svaka prava ljubavna priča donosi sa sobom.

Čitav roman objašnjava čovekovu potrebu da nekome pripada, da oseti ljubav i strast.

promo foto: booka

Od psihomagije do psihotransa

Alehandra Hodorovskog

Ukoliko pratite i cenite rad Hodorovskog, ova knjiga se mora naći u vašim rukama. Spoj terapijskih pravila koje je lično on sam razvio, sve zajedno objedinio u ovoj knjizi. Izdanje će biti dostupno u knjižarama od 17. februara, a trenutno je dostupno i u pretprodaji. Savet više, pazite da ne ostanete bez svog primerka koji se već naveliko iščekuje.

Ukoliko ipak još uvek niste upoznati sa radom ovog čileansko-francuskog pisca, reditelja i scenariste vreme bi bilo da se pozabavite ovom tematikom.

Alehandar Hodorovski je, pored svoje umetničke strane, javnosti poznat i kao duhovni guru. Ukoliko volite duhovnost i zanimaju vas teme poput psihomagije, tarota i psihomagijskih radnji, ovo izdanje biće vam dostupno za samo par dana.

promo instagram: @areteknjige

Sva tri romana će sigurno završiti u našoj korpi tokom narednih nekoliko nedelja.

Vama preporučujemo da odaberete bar jedno od ova tri nova izdanja i budete prvi koji će se upoznati sa pričama za koje verujemo da će obeležiti ovu godinu.

Foto: Instagram, Booka, Areté, Pexels.

Učitati još
Zatvori