Ova tri bestseller romana mogu vam poslužiti kao coffee table knjige
Ova tri bestseller romana mogu vam poslužiti kao coffee table knjige

Ova tri bestseller romana mogu vam
poslužiti kao coffee table knjige

Coffee table knjige postale su najvažniji deo svakog enterijera. Osim što prostoru daju izraženu notu sofisticiranosti – ove knjige, ispunjene galerijom estetičnih fotografija, idealne su za neobavezna prelistavanja u bilo kom trenutku.

Naravno, ukoliko niste ljubitelji takve forme ili sadržaja, uvek se može potražiti adekvatna zamena. S tim u vezi, kao ovonedeljnu preporuku, umesto coffee table knjiga, donosimo tri romana u tvrdom povezu – koji će poslužiti kao ultimativni dodatak na stolu. I što je daleko važnije, možete ih čitati a ne samo prelistati.

Piglet – Lottie Hazell

Glavna junakinja romana od najranijeg detinjstva nosi nadimak Piglet, kojim je svi, umesto imena, oslovljavaju. Ona živi, naizgled, savršenim život – radi u izdavačkoj kući koja objavljuje knjige s receptima, kraj sebe ima verenika i odane prijatelje. Dve nedelje pre venčanja dešava se nešto što Piglet nije mogla da zamisli ni u najgoroj noćnoj mori. Naime, njen verenik Kit priznaje da ju je prevario.

Zbog velike ljubavi prelazi preko prevare, nastavlja da organizuje venčanje iz snova. Međutim, najednom sva potisnuta osećanja izlaze na površinu, te postaje jasno da Piglet mora da preispita sve odluke koje je ishitreno donela.

Ovaj roman objavljen je nedavno, dostupan je u tvrdom povezu s pastelnim omotom – i može na idealan način da upotpuni vaš enterijer.

Hello Beautiful – Ann Napolitano

Autorka bestsellera Dear Edward objavila je novi roman, Hello Beautiful, o kojem se poslednjih meseci neprestano priča. U središtu radnje nalazi se mladić, William Waters, čiji je život obavijen konstantnim tragedijama. Po dolasku na koledž on upoznaje Juliju Padavano, zahvaljujući kojoj pronalazi prvu životnu radost.

Međutim, senke iz prošlosti izbijaju na površinu i prete da ugroze sve Williamove i Julijine planove. Da li će ljubav pobediti ili je glavni junak osuđen na večitu patnju – otkriva ova snažna, dirljiva i nezaboravna priča o odrastanju, porodici, ljubavi i gubicima.

Osim premise, ovaj roman neizostavno treba uzeti zbog autentičnih korica koje  asociraju na istinsko umetničko delo.

Bright Young Women – Jessica Knoll

Od autorke bestsellera Luckiest Girl Alive stigao je novi roman Bright Young Women, koji kombinuje elemente psihološkog trilera i true crime žanra. Radnja se odvija u dve vremenske linije i prati dva, naizgled, nepovezana zločina. Prvi deo vodi nas sredinom 1978. godine unutar sestrinstva, koje postaje meta serijskog ubice. Jedna od preživelih, Pamela, uspela je da vidi naličje čoveka koji je ubio njenu najbolju prijateljicu Denis. Ona pokreće sopstvenu istragu i tako upoznaje Tinu, čija je bliska prijateljica Rita nestala nekoliko godina ranije. Dve žene se udružuju kako bi otkrile identitet serijskog ubice. Međutim, kako vreme prolazi istraga odlazi u neočekivanom pravcu.

Ova knjiga idealna je za ljubitelje retro estetike, a odlično će se uklopiti uz šareni enterijer.

Učitati još
Zatvori