Harry Potter interaktivna izložba je razlog više da posetite Beč
Harry Potter interaktivna izložba je razlog više da posetite Beč

Harry Potter interaktivna izložba je
razlog više da posetite Beč

Jesen i mističnost oduvek su išli ruku pod ruku. U periodu kada se sve vrti oko indoor aktivnosti, neizostavni su filmski maratoni. Jedan od izbora za sve kraće jesenje dane jesu i serijali o najpoznatijem čarobnjaku na svetu Harry Potter-u.

Harry Potter
Profimedia

Svi ljubitelji sada mogu lično iskusiti kako je to biti čarobnjak, barem na dan. Za takvo iskustvo ne morate otputovati u Hogwards, dovoljno je da skoknete do Austrije. Beč je jedna od omiljenih vikend destinacija ljudi sa Balkana, prvenstveno jer je relativno blizu. Sa muzejima, restoranima i hotelima koji odgovaraju njegovoj bogatoj istoriji, nije ni čudo zašto volimo tamo da odemo na kratak getaway. Vikend putovanja u Beč su uvek dobra ideja, a sad donosimo još jedan razlog zašto treba da otputujete baš u ovaj čaroban grad.

Čarobna Harry Potter izložba

Naime, Harry Potter: The Exhibition je revolucionarna interaktivna izložba koja slavi poznate trenutke, likove, okruženja i zveri viđene u filmovima i pričama o Harry Potter-u, i sve to kroz impresivan dizajn i tehnologiju. Sigurni smo da će ova jedinstvena interaktivna izložba oduševiti sve posetioce kroz inovativnu tehnologiju, kao i vrlo originalnu rekvizitu i kostime.

Na izložbi možete videti kako vaši omiljeni trenuci, likovi i lokacije iz filmova i priča o Harry Potter-u oživljavaju. Takodje, možete odabrati svoju omiljenu Hogwarts kuću, štapić i zaštitnika kako biste započeli personalizovano putovanje kroz ovu sveobuhvatnu izložbu. Spustite se u Hagridovu ogromnu stolicu, ugurajte se u ormarić ispod stepenica i vežbajte svoje Quidditch veštine bacajući quaffle.

Harry Potter
Profimedia

Sve ovo i mnogo više možete doživeti kada posetite Harry Potter: The Exhibition u Beču. Prodaja ulaznica krenula je juče, 28. septembra 2022, a Evropska premijera otvara se 16. oktobra 2022. u Beču, u METAStadtu. Sve ovo imate prilike da vidite do 19. marta sledeće godine.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Učitati još
Zatvori