Ovo je najgledanija serija u SAD-u, a velika je šansa da za nju niste čuli
Ovo je najgledanija serija u SAD-u, a velika je šansa da za nju niste čuli

Ovo je najgledanija serija u SAD-u, a velika
je šansa da za nju niste čuli

Prema statistici, prosečno je oko 11 miliona gledalaca u SAD-u privukla svaka epizoda serije Tracker. Na taj način, ona je postala i najgledaniji nesportski naslov u Nielsenovom izveštaju o 100 najgledanijih sadržaja emitovanih u udarnom terminu i kablovskih serija u sezoni 2023/24. Ovaj podatak posebno je zanimljiv ako uzmemo u obzir da je Tracker ujedno i najgledanija nova serija. Gledanija je čak i od Očajnih domaćica (Desperate Housewives) koje su se na malim ekranima pojavile još 2004. godine.

O čemu se radi u seriji Tracker?

Glavna uloga u seriji Tracker poverena je američkom glumcu Justinu Hartleyju koji tumači lik Coltera Shawa. Ovaj vuk samotnjak preživljava putujući zemljom kao rewardist, koristeći svoje veštine praćenja i snalaženja u prirodi kako bi pomogao privatnim subjektima, ali i policiji u rešavanju različitih zadataka. Takođe, on nastoji popraviti narušene porodične odnose. Njegove pokušaje pratimo kroz 13 epizoda prve sezone. Uz Hartleyja, u seriji su istaknute uloge ostvarili Robin Weigert Abby McEnany.

Naslov koji obara rekorde

Serija Tracker prikupila je brojne pozitivne kritike. Ipak, u iskazivanju pozitivnih komentara prednjači kritika. Zbog toga je obnovljena za drugu sezonu koja bi trebalo da se na malim ekranima, tačnije mreži CBS, pojavi naredne godine. Trailer za prvu sezonu čeka vas na kraju članka, nas je privukao, pa će verovatno i vas.

Osim toga, zanimljiva je činjenica da je ovo prva serija u poslednjih pet godina koja je sa trona najgledanijih serija u prime time-u uspela da skine NCIS. Ovaj serijal i dalje uspešno privlači publiku, pa tako ima više od 9,2 miliona gledalaca na nedeljnoj bazi. Ali ako uzmemo u obzir hiperprodukciju i popularnost serija tokom poslednjih godina i nismo toliko iznenađeni. I sami sebe često uhvatimo u situacijama kada nakon odgledane jedne serije prelazimo na drugu a sada je jasno koja nam je sledeća.

*Tekst je preuzet sa portala Journal.hr

Foto: Youtube, IMDb / CBS Broadcasting Inc.

Učitati još
Zatvori