Kultna serija Desperate Housewives slavi 18 godina od izlaska prve epizode
Kultna serija Desperate Housewives slavi 18 godina od izlaska prve epizode

Kultna serija Desperate Housewives slavi 18
godina od izlaska prve epizode

Ne, ovde u redakciji ne slavimo 3. oktobar kao dan kada jedva čekamo da vidimo bezbroj slika na društvenim mrežama one jedne čuvene Mean Girls reference – It’s October 3rd. Danas se vraćamo u jedno dobro poznatu ulicu sa malih ekrana, u kojoj nas čekaju likovi za koje slobodno možemo da kažemo da su nas odgajili i naučili da ništa nije kao što nam se čini. Welcome back to Wisteria Lane, znamo da vam je nedostajalo da budete ovde.

@nostalgie2000s
@wisteriaperfect
@wisteriaperfect

Desperate Housewives (2004-2012) 

Pre tačno 18 godina na današnji dan, 3. oktobra 2004. godine, izašla je prva epizoda kultne serije Desperate Housewives, kada se prvi put susrećemo sa našim omiljenim domaćicama Gabrielle Solis, Bree Van de Kamp, Susan Mayer i Lynette Scavo, kao i njihovim porodicama i komšijama u čuvenoj ulici Westeria Lane.

Serija je doživela neverovatan uspeh i bila je jedna od najgledanijih TV emisija između 2004. i 2005. godine, čime je učinila termin „očajna domaćica“ svetskim kulturološkim fenomenom. Zajedno sa serijama Lost i Grey’s Anatomy, Desperate Housewives su zaslužne za to što su preokrenule rejting televizijske kuće ABC, koji je tada bio u opadanju.

@wisteriaicons
@wisteriaicons
@wisteriaicons
@wisteriaicons

Choose your housewife 

Bree, Gabrielle, Lynette i Susan, naučile su nas mnogo štošta ovih godina. Naučile su nas da tajne retko kada ostanu tajne, da se osveta nekada ne isplati, a pre svega da držimo prijatelje blizu, ali komšije još bliže. Naravno, sigurni smo da ste i vi dosta korisnog naučili iz ove serije, a sada samo ostaje jedno vrlo važno pitanje ključno za naš sopstveni identitet – koja ste vi očajna domaćica?

@nostalgie2000s

Foto: Instagram / Cover @wisteriaicons

Učitati još
Zatvori