Timothée Chalamet: Prvi pogled na glumca u novom filmu Bones and All
Timothée Chalamet: Prvi pogled na glumca u novom filmu Bones and All

Timothée Chalamet: Prvi pogled na glumca
u novom filmu Bones and All

Naš omiljeni holivudski playboy, Timothée Chalamet, vraća nam se nam se uskoro na velike ekrane. I to ni manje ni više nego opet u tandemu sa režiserom filma Call Me by Your Name, Lucom Guadagnino. U pitanju je film Bones and All, koji će premijerno biti pušten na 79. filmskom festivalu u Veneciji.

Bones and All

Ljubav u doba kanibalizma

Iako mu je konkurencija ozbiljna (a nećemo imenovati imena), Timothée Chalamet je sigurno najslađi kanibal kog znamo. Film prati par mladih lutalica dok se zaljubljuju u svetu koji neodobravajući gleda na njihovu sklonost da jedu ljudsko meso. Priča o prvoj ljubavi između mlade žene koja uči kako da preživi na marginama društva i jednog lutalice, dok se upoznaju i udružuju u putu od hiljadu kilometra koja ih vodi kroz stražnje puteve, skrivene prolaze i zamke Amerike. Ali uprkos njihovim najboljim naporima, svi putevi vode nazad u njihovu zastrašujuću prošlost i do konačnog stava koji će odrediti da li njihova ljubav može da preživi njihovu različitost od sveta.

Bones and All
Taylor Russell i Timothee Chalamet

Koga ćemo sve videti u filmu?

U glavnim ulogama mladog ljubavnog para gledaćemo Taylor Russell i Timothée Chalameta. Pored njih pojavljuju se Mark Rylance, Michael Stuhlbarg i André Holland kao i jedno ime koje nas je posebno obradovalo – Chloë Sevigny. Glumica koja se prebacivala između indie filmova i sitkoma, preuzimala rizične uloge i živela paralelnim životom kao stilski idol, postala je kultna slavnu ličnost Holivuda. Mi smo je doduše najviše zavoleli zahvaljući ulozi u filmu American Psycho.

Chloe Sevigny u filmu American Psycho

Kada možemo da ga očekujemo?

Bones and All će nakon premijere na 79. Filmskom festivalu u Veneciji, biti dostupan javnosti 23. novembra ove godine. Nestrpljivo čekamo taj datum, kao i potencijalni trejler koji bi mogao da izađe pre samog filma.

Foto: Profimedia, Twitter, IMDB

Učitati još
Zatvori