The Weeknd u ulozi režisera za novu HBO seriju „The Idol“ a teaser je upravo izašao
The Weeknd u ulozi režisera za novu HBO seriju „The Idol“ a teaser je upravo izašao

The Weeknd u ulozi režisera za novu HBO seriju „The Idol“ a teaser je upravo izašao

HBO does it again

I pored 25 Emmy nominacija za svoju seriju Succession, HBO ne planira da uspori sa novim, velikim projektima. Danas je za njihovu novu seriju  izbačen teaser koji je sigurno zaustavio sve The Weeknd fanove u svom koraku. Zašto? Zato što će se po prvi put kralj jeseni naći u ulozi režisera, i to za novu HBO seriju The Idol! 

U seriji su umešani i prsti Reza Fahima i Sam Levinsona, tekstopisca i režisera serije Euphoria. S obzirom da bi Venov dijagram The Weeknd fanova i Euphoria gledalaca bio skoro pa dva potpuno preklapajuća kruga, serija malo kako može da nas razočara. Drugim rečima, očekivanja su ogromna, a prošla sezona Euphorie postavila je standarde veoma visoko.

The Weeknd (Abel Tesfaye)
Zendaya i Sam Levinson

Starboy meets It Girl

Sa prikazom muzičke industrije u pozadini, The Idol se fokusira na vođu modernog kulta koji ulazi u komplikovanu vezu sa pop idolom u usponu. Glavne uloge u filmu tumače upravo The Weeknd i Lily-Rose Depp.

Lily-Rose je ćerka Vanesse Paradis i Johnny Deppa, ali pre svega trenutna It devojka Holivuda. Svoju glumačku karijeru započela je malom ulogom u filmu Tusk, a zatim je glumila u drami The Dancer,  i naskorije u filmu The King. Zahvaljujući njenoj neverovatnoj lepoti ali i privlačnoj ličnosti, nije čudo što je još od 2015. godine ambasador brenda Chanel.

Glumicu i model prati njena misteriozna aura koju je čini ultimativnom cool girl o kojoj uvek želimo da znamo još.  Iako se nedavno šuškalo o tajnom romantičnom odnosu između Starboy-a i glumice, u pitanju su, još jednom, bili samo prazni tračevi.

Lily-Rose Depp u filmu "The Dancer"

The sleaziest love story in all of Hollywood“ – HBO

Teaser koji je izbačen danas već nas drži na ivici naših stolica, ali za sada jedino što nam preostaje, jeste da nestrpljivo čekamo bilo koje nove informacije vezano za seriju što nas čeka.

Foto: IMDB, Profimedia

Učitati još
Zatvori