Iz producentske kuće Reese Witherspoon stiže nova mini-serija „The Last Thing He Told Me“
Iz producentske kuće Reese Witherspoon stiže nova mini-serija „The Last Thing He Told Me“

Iz producentske kuće Reese Witherspoon stiže nova mini-serija „The Last Thing He Told Me“

Pored uspešnog book kluba, holivudska glumica Reese Witherspoon pre nekoliko godina oformila je i producentsku kuću Hello Sunshine, sa jedinstvenim ciljem da savremene romane, prethodno čitane u sklopu Reese’s Book Club-a, adaptira u vidu limitiranih serija. Samim tim, ovaj trend nije zaobišao ni bestseler The Last Thing He Told Me, američke autorke Laure Dave – a istoimena serija odnedavno je dostupna na striming platformi Apple TV+.

O čemu se radi?

Mini-serija The Last Thing He Told Me idealna je za ljubitelje dramskih sapunica sa elementima misterije, jer donosi priču o naizgled skladnoj porodici Michaels. Međutim, skladno naličje ove porodice biće dovedeno u pitanje onog trena kad Owen Michaels nestane, pritom ostavivši za sobom misterioznu poruku „Zaštiti je“ i 600. 000 dolara u torbi. Uskoro na površinu izbijaju brojne tajne koje je Owen godinama skrivao, a njegova žena Hannah i ćerka Bailey ruše barijeru međusobne netrpeljivosti i kreću u potragu za istinom.

The Last Thing He Told Me u velikoj meri podseća na dramske serije Big Little Lies i Little Fires Everywhere (koje su takođe snimljene u okviru producentske kuće Hello Sunshine), a izbor Reese Withterspoon još jednom se pokazao kao nepogrešiv. Pored misterioznih elemenata, brojnih obrta i vrtoglavog tempa, ova serija objedinjuje vanvremensku priču o porodičnim odnosima, ličnom žrtvovanju, lažima, iskupljenju i kroz bogatu narativnu strukturu donosi upečatljivu ekranizaciju, koja po kvalitetu nadilazi čak i samo literarno delo. 

Glavni akteri i premijera

Kroz sedam uzbudljivih epizoda predvodi nas ekipa sastavljena od glumačkih imena sa holivudske A-liste, počevši od Jennifer Garner i Angourie Rice, sve do Nikolaja Coster-Waldaua. Za adaptaciju su bili zaduženi Josh Singer i autorka knjige Laura Dave, a sve epizode dostupne su od 14. aprila na Apple TV+ striming platformi.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori