Zašto svi govore o nemačkoj seriji „Maxton Hall: The World Between Us“?
Zašto svi govore o nemačkoj seriji „Maxton Hall: The World Between Us“?

Zašto svi govore o nemačkoj seriji „Maxton Hall: The World Between Us“?

Sigurni smo da su i vama, Instagram i TiktTok For You stranice neretko preplavljene isečcima iz raznih popularnih serija. Kako je filmska i TV industrija veoma dobro razvijena, obično je nekoliko onih koje zauzumaju dosta pažnje. U poslednje vreme izdvaja se nemačka serija Maxton Hall: The World Between Us. Nova romantična drama nastala pod okriljem streaming servisa Amazon Prime-a zauzela je čitav spotlight na društvenim mrežama. Zapitali smo se zbog čega je toliko popularna, te odlučili da odgovor podelimo sa vama.

Hit series

Nastala kao adaptacija knjige Save Me autorke Mone Kasten, serija je zvanično nazvana Maxton Hall: The World Between Us. Premijerno je prikazana 9. maja na Amazon Prime streaming platformi, i od tada je postala jedna od najpopularnijih. Tome u prilog ide činjenica da je Maxton Hall serija sa najvišom ocenom na pomenutom servisu, kada su u pitanju naslovi producirani van Sjedinjenih Država. I to je ostvarila nakon nepunih nedelju dana od premijere.

The plot

Maxton Hall nas vodi u svet elite, a većina radnje se odvija istoimenoj prestižnoj privatnoj školi. Nju pohađa protagonistkinja Ruby, koju tumači glumica Harriet Herbig-Matten. Pametna i ambiciozna, ona ima samo jedan cilj – da diplomira sa najvišom ocenom kako bi upisala željeni fakultet. Ne sluti da će se njen život okrenuti naglavačke kada dođe do otkrivanja jedne tajne. Tu je i James Beaufort, zgodan, ali arogantan momak iz milionerske porodice. Ono što gledaoce možda i najviše osvaja je upravo hemija ovog glumačkog dvojca koju savršeno prenose na platno. Pored hemije, njihov odnos karakteriše i puno zapleta, drame i kulminirane strasti.

Prva sezona ima šest epizoda, a nedavno je najavljeno da je druga sezona uveliko u planu. Ovo nas nimalo ne čudi, s obzirom na to koliki je uspeh ostvarila do sada. Jedan od, ako ne i glavni sastojak za uspeh ove serije, jeste njena sposobnost da savršeno balansira između napetosti i strasti, prožimajući neke daleko dublje teme, poput poverenja, ambicije i samospoznaje. Put kojim je krenula Ruby, naučiće vas snazi, otpornosti, neodustajanju. A povrh svega, to koliku moć zapravo ljubav ima. Adaptacija romana popularne autorke nije tu samo da zabavi, već dopušta da se povežete sa likovima na ličnom nivou, dok svedočite poznatim osećanjima, ali kroz njihove oči.

Foto: IMDB/ Youtube

Učitati još
Zatvori