Serija „Big little lies“ se vraća, treća sezona u pripremi?
Serija „Big little lies“ se vraća, treća sezona u pripremi?

Serija „Big little lies“ se
vraća, treća sezona u pripremi?

Serija ‘Big Little Lies’ bila je ultimativni gamechanger, kako su neka od najvećih imena iz filmske industrije zamenila veliko platno za male ekrane. Nicol Kidman, Meryl Streep, Reese Whiterspoon, Laura Dern i Zoe Kravitz udružile su se na projektu koji je istovremeno osvojio srca kako publike, tako i kritike, a velika verovatnoća je da je svako ko je seo da prvu epizodu pogleda pred spavanje završio celu sezonu već sledećeg jutra.

Sudbine pet žena iz situiranog gradića u Kaliforniji na čudan način su se ispreplitale, a one su u jednom momentu jedne drugima postala najveća snaga i podrška.

Holivuske zvezde na malom ekranu

Kako je uspeh prve sezone (2017) bio (očekivano) veliki, ekipa se ponovo okupila za još jednu rundu sjajnog scenarija (2019), ali odmah po završetku druge sezone napravljena je velika pauza uz glasine da je to ujedno bila i poslednja.

Kako je reditelj i vizionar ovog projekta, Jean-Marc Vallée, iznenada preminuo 2021. godine od srčanog udara, cela ekipa složila se da nastavaka neće biti, iako HBO platforma nikada nije zvanično proglasila konačan kraj.

Međutim, na sreću svih ‘Big little lies’ fanova, Nicole Kidman je ove nedelje izjavila da postoji velika mogućnost za – treću sezonu!

Big Little Lies season 3 – šta sve znamo?

Kako su Nicole Kidman i Reese Whiterspoon pored glume i producirale ovaj uspešan serijal, ta vrsta involviranosti donela im je sasvim novo iskustvo, a projekat su shvatile dosta ličnije. Ujedno ovo je bila i prilika da urade nešto sasvim novo i drugačije u svojim karijerama, a feedback u vidu gomile nagrada samo im je bio dodatan vetar u leđa da rade pravu stvar. Dolazak Meryl Streep u drugoj sezoni dodatno je podigao rejting, a glumice su u rukama imale projekat u koji zaista veruju.

Ekipa serije nedavno je snimljena kako izlazi iz jednog poznatog restorana u Los Anđelesu, a sve se činilo kao običan catch up ručak starih prijateljica sa seta. No, internetom se zatim proširila vest kako je u pripremi treća sezona, a Nicol Kidman je navodno potvrdila glasine. Šta drugo da kažemo osim – nestrpljivo iščekujemo season number 3!

Foto: Profimedia, Instagram / @biglittlelies

Učitati još
Zatvori