Glumica Reese Witherspoon najavila veliki povratak serije „Big Little Lies”
Glumica Reese Witherspoon najavila veliki povratak serije „Big Little Lies”

Glumica Reese Witherspoon najavila veliki
povratak serije „Big Little Lies”

Serija Big Little Lies bila je ultimativni game changer jer su neka od najvećih imena iz filmske industrije zamenila veliko platno za male ekrane. Glumice Nicole Kidman, Meryl Streep, Reese Witherspoon, Laura Dern i Zoë Kravitz udružile su se na projektu koji je osvojio srca kako publike, tako i kritike.

Velika verovatnoća je da je svako ko je seo da prvu epizodu pogleda pred spavanje završio celu sezonu već sledećeg jutra. Sada, čini se da će priča o sudbinama pet žena iz situiranog gradića u Kaliforniji koje su se na čudan način ispreplitale dobiti treći nastavak. A to je potvrdila i jedna od glavnih glumica Reese Witherspoon na 81. dodeli Zlatnih globusa kada je izjavila da Nicole Kidman i ona vredno rade na novoj sezoni.

Profimedia
Profimedia

Holivudske zvezde na malom ekranu

Big Little Lies, zamišljena kao mini-serija bez nastavka, premijeru je imala 2017. godine. Nakon velikog uspeha, dve godine kasnije snimljena je i druga sezona u kojoj se već snažnoj glumačkoj postavi pridružila Meryl Streep i tim gestom potvrdila kvalitet scenarija.

Po završetku druge sezone napravljena je velika pauza, uz glasine da je to ujedno i poslednja. Kako je reditelj i vizionar ovog projekta Jean-Marc Vallée iznenada preminuo 2021. godine od srčanog udara, cela ekipa složila se da nastavaka neće biti, iako platforma HBO nikada nije zvanično proglasila konačan kraj. Međutim, na sreću svih fanova ove serije, nakon što je pre nekoliko meseci Nicole Kidman izjavila da postoji velika mogućnost za treću sezonu, to je sada potvrdila i Reese Witherspoon.

Šta za sada znamo o novoj sezoni?

Kako su Nicole Kidman i Reese Whiterspoon pored glume i producirale ovaj uspešan serijal, ta vrsta uključenosti donela im je sasvim novo iskustvo. Ovo je ujedno bila i prilika da urade nešto sasvim drugačije u svojim karijerama, a feedback u vidu velikog broja nagrada bio im je dodatan vetar u leđa. Dolazak Meryl Streep dodatno je podigao gledanost, a glumice su u rukama imale projekat u koji zaista veruju.

Krajem novembra, ekipa serije snimljena je kako izlazi iz jednog poznatog restorana u Los Anđelesu. Naizgled, sve se činilo kao običan ručak prijateljica sa seta. Ipak, internetom se već tada počela širiti vest kako je u pripremi treća sezona. A sada, fanovi mogu da odahnu. Iako nismo sigurni šta se promenilo, niti ko će preuzeti rediteljsko mesto, radujemo se povratku Monterejske klike, te novim likovima i zapletima.

Profimedia
Profimedia

Foto: Profimedia / Instagram @biglittlelies

Učitati još
Zatvori