Otkrivamo koje su to serije čije nastavke možda ipak nećemo doživeti
Otkrivamo koje su to serije čije nastavke možda ipak nećemo doživeti

Otkrivamo koje su to serije čije nastavke
možda ipak nećemo doživeti

Nedavno smo vam otkrili koje ćemo to serije i dalje gledati i čije nastavke sa nestrpljenjem iščekujemo. Nasuprot tome, danas vam donosimo spisak od nekoliko HBO serija koje možda ipak neće doživeti svoj rasplet.

Kako slikom naslućujete, priču započinjemo serijom And Just Like That… U martu je potvrđena druga sezona, druge edicije kultne serije Sex and the City. Snimanje je trebalo da se nastavi ubzo nakon potvrde o nastavku ovog serijala. And just like that… ostali smo bez daljnih informacija te sudbina ove serije još uvek, narodski rečeno, lebdi u vazduhu.

Tinejdžerska serija Gosspig girl još jedna je u nizu serija čije nam informacije manjkaju. Poslednje što znamo jeste da je snimanje ove HBO serije počelo. Međutim, datum premijere druge sezone, novog izdanja  Gossip girl još uvek nije najavljeno. Ne bismo paničili da nismo upoznati sa dinamikom rada i objavljivanja premijernih epizoda novih sezona, koja je u ovom slučaju narušena.

Ukoliko se ova predviđanja ostvare, odluku možemo da opravdamo činjenicom da neke serije ne treba da dožive svoj reboot. Carrie i Mr. Big trebalo da je žive srećno do kraja života, a Dan Humphrey da ostane jedina školska tračara.

Sa sigurnošću možemo da kažemo da najpopularnije HBO serije Succession i The White Lotus ne idu nikuda, te da ćemo njihove nastavke imati priliku da gledamo vrlo uskoro.

Učitati još
Zatvori