Nove serije na Netflix platformi koje nas očekuju u oktobru
Nove serije na Netflix platformi koje nas očekuju u oktobru

Nove serije na Netflix platformi koje
nas očekuju u oktobru

Spooky season is loading… Oktobar mesec rezervisan je za trilere i horore, a kako vidimo nove serije na Netflix platformi ispunile su zadatu tematiku. Dokumentarnu seriju Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapesveć smo uveliko najavili, a u nastavku teksta pročitajte koje nas to nove serije očekuju u nadolazećim danima meseca oktobra.

The Midnight Club

Serija The Midnight Club američkog reditelja Mikea Flanagana zasnovana je na najprodavanijim knjigama Christophera Pikea. Kao i u gotovo svakoj horor seriji, grupa mladih nalazi se svake noći u misterioznom skloništu. Sebe nazivaju Ponoćni klub i broje osam članova koji se sastaju sa ciljem da svako ispriča priču za plašljivu decu. Takođe, članovi Ponoćnog kluba tragaju za natpritodnim znacima.

Premijera serje zakazana je za 7. oktobar.

From Scratch

Serija From Scratch inspirisana je memoarima i prikazuje ljubavnu priču zaljubljenog para koji potiču iz dve različite kulture. Studentkinja iz Amerike koju glumi Zoe Saldana dolazi na studije u Italiju. Za vreme svog boravka upoznaje sicilijanskog kuvara Lina i njehova romansa započinje ubrzo. Zaljubljeni par našao se u raznim nepredviđenim situacijama prouzrokovanim upravo različitim poreklom.

Premijera serije zakazana je za 21. oktobar.

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities

Antologijski serijal zlokobnih priča koje pričaju najcenjeniji kreatori horor serija i filmova današnjice. Nagrađivani reditelj Guillermo del Toro u svom serijalu dovodi u pitanje naše tradicionalne predstave o hororima. Svaka epizoda ima drugačiju glumaču postavu.

Premijera serijala zakazana je za 25. oktobar i dnevno će da izlaze po dve epizode do 28. oktobra.

Foto: Instagram

Video: Youtube

Učitati još
Zatvori