Prvi pogled na Evana Petersa u novoj Netflixovoj seriji ‘DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’
Prvi pogled na Evana Petersa u novoj Netflixovoj seriji ‘DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’

Prvi pogled na Evana Petersa u novoj Netflixovoj seriji ‘DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’

Glumac Evan Peters i američki televizijski pisac, reditelj i producent Ryan Murphy, predstavili su svoju najnoviju saradnju. U pitanju je Netflixov true crime mini serijal fokusiran na jednog od najozloglašenijih serijskih ubica ikada. DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story prikazuje glumca u svojoj najsurovijoj ulozi do sada.

Peters, koji se pojavio u devet sezona American Horror Story, ponovo se ujedinjuje sa kreatorom serije, Ryanom Murphijem, za ovaj ograničen Netflix serijal.

Evan Peters / @enews

DAHMER

Između 1978. i 1991. godine Jeffrey Dahmer je oduzeo živote 17 nevinih žrtava. Prema opisu emisije, ova Netflixova mini serija razotkriva nesavesne zločine serijskog ubice, usredsređene na žrtve i njihove zajednice pod uticajem sistemskog rasizma i inkompetencije policije u Wisconsinu, koji su omogućili jednom od najozloglašenijih američkih serijskih ubica da prođe nezapaženo više od jedne decenije.

Dok trejler sadrži neke jezive nagoveštaje Dahmerovih zločina, Netflix predstavlja DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story kao emisiju koja se manje fokusira na užasavajuće detalje ubistava, a više na okolnosti oko njih.

„Morate imati određene tačke zapleta jer je on zaista uradio ove stvari, ali ne morate da ih prenaglašavate. Shvatamo. Ne moramo da ih gledamo iznova i iznova.” – Evan Peters

@nerdinformants
@naquartaparede

Na zvaničnom Ryan Murphy Productions Instagram profilu, navedeno je da drugi trejler za ovu mini seriju izlazi 20. septembra: „Tokom 10 snažnih epizoda, Dahmer osvetljava još uvek neispričane priče o Dahmerovim žrtvama, ljudima koji su pokušali da ga zaustave i sistemskim neuspesima koji su mu omogućili da nastavi svoj ubilački pohod više od decenije. Zbog toga su nam bila potrebna dva trejlera da bismo pravilno prikazali složenu priču“.

Serija će biti dostupna 21. septembra na Netflix streaming platformi, a do tada pogledajte trejler koji je nedavno izašao.

Foto: IMDB, Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori