North i Saint West dobili svoje prve uloge u filmu zajedno sa Kim Kardashian
North i Saint West dobili svoje prve uloge u filmu zajedno sa Kim Kardashian

North i Saint West dobili svoje prve uloge u
filmu zajedno sa Kim Kardashian

North i Saint West su već po svom rođenju, zahvaljujući popularnim roditeljima, stekli svetsku slavu. Sada će imati priliku da se, pored toga što pripadaju poznatoj porodici, istaknu i svojim ulogama u nastavku filma PAV Patrol: The mighti movie.

Kako navode američki mediji, Saint West je dobio samo kameo ulogu, tj. kratak nastup, dok je njegova starija sestra North dobila ulogu jednog od tri glavna šteneta. Sve ovo nije sve kada je reč o porodičnom okupljanju na filmu PAV Patrol.

Kim Kardashian će se takođe pridružiti svojoj deci na snimanju, te će ona ponoviti svoju ulogu pudlice Delores

North će takođe imati priliku da sarađuje sa mladim vršnjacima Alan Kimom i TikTok zvezdom Brice Gonzalezom koji su dobili uloge preostala dva šteneta.

O filmu

Kada je reč o samom filmu, koji je kod dece svih uzrasta jedan od najvećih hitova, najavljena je i premijera filma planirana za kraj 2023 godine.

Ostale poznate ličnosti koje će pozajmljivati glasove zajedno sa porodicom Kardashian-West jesu glumica Kristen Bell, Lil Rel Howery i James Marsden, ali i teniserka Serena Williams.

Kako će mlada North i njen brat Saint da se snađu u ulogama koje su im dodeljene ostaje nam da pratimo. Sa obzirom na to da su oboje jako mladi, devet i sedam godina, možemo samo da se nadamo da će uspeti da iznesu svoje uloge maestralno kao što to umeju njihovi roditelji.

Ovo je takođe i prvi zvaničan projekat na kojem North i Saint imaju prilike da rade zajedno, a nama je drago što je projekat upravo vezan za dečiji uzrast.

Film iz 2021. doneo je zaradu preko 150 miliona dolara u bioskopima širom sveta, a nakon ovolikog uspeha očekujemo još veću zainteresovanost u ovoj godini.

Na kraju, ekipa filma uspela je da okupi svetske zvezde koje će imati priliku da predstave svoje glasove najmlađoj publici, ali i nama starijima.

 

Učitati još
Zatvori