Netlix je potvrdio nastavak Enole Holmes za ovu jesen
Netlix je potvrdio nastavak Enole Holmes za ovu jesen

Netlix je potvrdio nastavak Enole
Holmes za ovu jesen

Jesen će izgleda biti veoma zanimljiva po pitanju premijera novih filmova. Netflix se još jednom odlučio na taktiku kvantiteta i zvučnih imena pa nas tako narednih meseci očekuju razni filmovi koji stižu iz svih mogućih žanrovskih kategorija.

Posle najave za seriju Wednesday, priču o čuvenoj porodici Addams, sada nam stiže i nastavak o detektivskoj porodici Holmes. Film o Enoli, sestri čuvenog Sherlock Holmes-a stiže nam brže nego što ste mislil!

Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown vraća se u ulozi Enole Holmes nakon što je prvi film šarmirao i neočekivano zabavio veliki broj gledalaca. U drugom filmu, Enola se nosi sa svojom novom ulogom detektivke, kao što je bio i njen brat, i preuzima svoj prvi službeni slučaj – nestale devojke koji će potegnuti novo pitanje opasne zavere.

U ovoj akciji biće joj preko potrebna pomoć njenih prijatelja, pa i samog Sherlock Holmes-a. Uz Brown, u filmu glume i Henry Cavill, Helena Bonham Carter, Louis Partridge i drugi.

Ova franšiza zasniva se na seriji knjiga Nancy Springer – Misterije Enole Holmes. Vodeći se tom logikom,  verovatno će Enola Holmes 2 pratiti događaje druge knjige – Slučaj levoruke dame. Nedavno je Netflix na svom Instagram profilu potvrdio da ćemo novi nastavak gledati već ove jeseni, tačnije 4. novembra!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori