Uskoro stiže serija o porodičnim tajnama kojom se Eva Longoria vraća se na male ekrane
Uskoro stiže serija o porodičnim tajnama kojom se Eva Longoria vraća se na male ekrane

Uskoro stiže serija o porodičnim tajnama kojom se Eva Longoria vraća se na male ekrane

Glumica Eva Longoria stekla je slavu zahvaljujući ulozi u seriji Desperate Housewives. Upravo lik Gabrielle Solis obeležio je njenu karijeru, a čak iako je poslednja epizoda ove serije emitovana pre više od 12 godina – mnogima je prva asocijacija na nju uloga koju je tada odigrala. Ipak, u godinama koje su usledile, ona je glumila u drugim filmovima i serijama. Štaviše, u nekoliko navrata oprobala se i kao producentkinja. U najnovijem ostvarenju, ona će ponovo spojiti glumačku, ali i ulogu producentkinje, a u pitanju je serija Land of Women koja će uskoro biti dostupna na platformi Apple TV.

Eva Longoria & Land of Women

Serija Land of Women nastala je na osnovu istoimenog romana (La tierra de las mujeres) koji je napisala Sandra Barneda. Nju je za male ekrane adaptirao Ramón Campos, a ova dramedija donosi priču u čijem fokusu se nalazi žena po imenu Gala (Eva Longoria).

Nakon što je Galin muž došao u sukob sa određenim ljudima zbog dugova, ona dobija savet da sa majkom Juliom (Carmen Maura) i ćerkom Kate (Victoria Bazúa) napusti Njujork. Stoga one odlaze u Španiju koju je Julia napustila pre pet decenija. Upravo tada, na površinu isplivavaju različite porodične tajne – ali i istine koje su pokušale da se sakriju.

Ono što je zanimljivo jeste da će ova serija kombinovati španski i engleski jezik. Upravo zbog toga, ona podseća na serije kao što su Jane the Virgin i Devious Maids. Takođe, serija Land of Women snimala se u Barseloni tokom 2022. i 2023. godine. Pored navedenih glumica u njoj će se pojaviti Santiago Cabrera, Gloria Muñoz i Amaury Nolasco.

Serija će početi sa emitovanjem 26. juna na platformi Apple TV. Sudeći po reakcijama i komentarima ispod zvaničnog trailera, većina deli mišljenje. Mnogi ne mogu da dočekaju da pogledaju sve epizode, a ukoliko ste ljubitelji ovog žanra – dodajte je i vi na watch listu.

Foto: Apple TV, Instagram (@appletv, @evalongoria)

Učitati još
Zatvori