Izdvajamo tri nove serije koje neizostavno gledamo tokom februara
Izdvajamo tri nove serije koje neizostavno gledamo tokom februara

Izdvajamo tri nove serije koje
neizostavno gledamo tokom februara

Mesec februar donosi brojne premijere. Počevši od čuvenih naslova, čije nove sezone nestrpljivo iščekujemo, sve do aktuelnih hit serija – streaming platforme SkyShowtime i HBO Max svojim korisnicima nude pravi žanrovski mozaik. Sledstveno tome, pravimo selekciju i na watch-listu neizostavno beležimo ove tri serije.

Tokyo Vice II

Prva sezona nagrađivane krimi serije Tokyo Vice dostigla je zapaženu popularnost širom sveta. Neo-noar čija radnja odvodi gledaoce u najmračnije odeljke japanskog podzemlja napokon se vraća na streaming platformu HBO Max, a premijera druge sezone predviđena je za 8. februar.

U fokusu se nalazi dvadesetogodišnji kriminalistički izveštač Jake Adelstein koji dobija posao u eminentnim dnevnim novinama Meicho Shimbun. Kako dublje zalazi u svet japanske mafije njegov život biva ugrožen, dok pravi zaplet nastaje kad upozna zanosnu hostesu Samanthu. Kraj prve sezone doneo je brojne neizvesnosti. Stoga, pitamo se – da li je Sato preživeo napad i na koji način će se Jake i Samantha osvetiti povodom ubistva zajedničke prijateljice. U glavnim ulogama ponovo gledamo Ansela Elgorta, Kena Watanabea i Rachell Keller.

Tokyo Vice II
Tokyo Vice II

The Lovers

Ukoliko ste raspoloženi za klasičnu hate/love romantičnu komediju upišite 8. februar u svoje podsetnike – jer na SkyShowtime streaming platformu stižu prve dve epizode hvaljene serije The Lovers. Radnja prati Seamusa, političkog voditelja koji u Londonu ima savršen posao i vezu iz snova. Međutim, onog trenutka kad iznenadnim poslom otputuje u Belfast, ispostaviće se sve potpuno suprotno od toga. U Belfastu spontano upoznaje Janet, radnicu u lokalnom supermarketu. Dve osobe koje, naizgled, nemaju nijednu dodirnu tačku otpočinju romansu. No, pitanje je da li će njihov sve izraženija ljubav opstati ili je ipak osuđena na propast…

Ova mini serija ima ukupno šest epizoda, a glavne uloge tumače Johnny Flynn, Roisin Gallangher i Alice Eve.

The Lovers

The Woman in the Wall

Ova psihološka drama s elementima misterije delimično je utemeljena po istinitim događajima koji su se godinama odvijali u verskoj instituciji The Magdalene Laundries. U središtu radnje nalazi se Lorna Brady, dok prvi zaplet nastaje kad pronađe leš u svojoj kući. Kako je usled traume iz mladosti postala sklona mesečarenju, ona ni u jednom trenutku ne može da se priseti da li je zapravo imala bilo kakve veze s ubijenom ženom.

Nakon misterioznog uvoda, slede brojne scene iz prošlosti koje nas sve preciznije upoznaju s pređašnjim životom glavne junakinje. A čitavu radnju dodatno komplikuje saznanje da je Lorny nakon porođaja oduzeto dete. Šta je stvarno? Šta je mašta? I ko stoji iza svih događaja? Odgovori se kriju u mini seriji koja stiže 19. februara na SkyShowtime streaming platformu.

@showtime

Foto: Warner Bros. Discovery/ SkyShowtime @showtime/ Sky Show Time promo

Učitati još
Zatvori