Šta nakon što odgledamo Succession? Ove tri HBO serije mogu definitivno biti pun pogodak
Šta nakon što odgledamo Succession? Ove tri HBO serije mogu definitivno biti pun pogodak

Šta nakon što odgledamo Succession? Ove tri HBO serije mogu definitivno biti pun pogodak

Kraj četvrte i ujedno poslednje sezone možda trenutno najpopularnije serije na HBO platformi, Succession, uskoro će dobiti svoj kraj. Mnogi već unapred strahuju, koje bi to nove serije mogle da zauzmu njeno mesto. Odgovor je, pa verovatno ni jedna. No, mi ipak imamo predlog serija koje biste mogli da zavolite podjednako kao i ovu (ili možda ni jedna neće to uspeti). Brzo i bezbolno, bez dalje polemike (i suza), prelazimo na predloge koje smo ovom prilikom izdvojili. Stay strong!

White House Plumbers

Mini serija Vodoinstalateri iz Bele kuće govori priča priču o tome kako su Niksonovi politički saboteri i glavni umovi Votergejta, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) i G. Gordon Liddy (Justin Theroux), slučajno srušili predsednički mandat. Ova satirična dramska priča zasnovana na knjizi Integrity, američkog pravnika Egila Krogha. Krogh je radio kao Nixonov administrator, a zbog učešća u aferi Votergejt bio je i osuđen na zatvor. Ekranizacija najveće političke afere u Americi, može biti odličan primer za sve ljubitelje političkih previranja.

#BringBackAlice

Poljska serija #BringBackAlice, govori o influenserki Alice, koja je nestala pod zagonetnim okolnostima. Nakon potrage za nestalom srednjoškolkom, čitava škola i njeni najbliži gube nadu da će ikada saznati šta joj se dogodilo, Međutim, ona se iznenada vraća nakon godinu dana. Povratak 18-godišnjakinje zauvek će promeniti živote ostatka njene generacije. Alice nakon povratka upoznaje mladića koji tvrdi da mu je sestra nestala istog dana i na isti način. Nakon tog momenta možete očekivati niz uzbudljivih i dramatičnih događaja.

Love And Death

Nova HBO mini serija Ljubav i smrt, u kojoj glume Elizabeth Oslen i Jesse Plemons svoju premijeru je imala još krajem aprila. Ovo je istinita priča o dva bogobojažljiva para koji uživaju u životu u malom teksaškom gradu. Sve dok glavna junakinja serije ne odluči da unese malo uzbudljivosti u svoj život. Vanbračna afera koju predlaže komšiji nekoga je navela da uzme sekiru. Međutim, koga? Ova krimi drama mnoge će držati u neizvesnosti do samog kraja, a ono što je definitivno jeste da će vaša pažnja biti usmerena na to da otkrijete ko je ubica. Ukoliko volite detektivski žanr, šta čekate?

Sva tri predloga već su dostupna na HBO striming platformi, te vam savetujemo da im odmah pružite šansu. Ako ne, verujemo da ćete nas se setiti kada se omiljena serija mnogih od nas uskoro završi.

Učitati još
Zatvori