Stiže nam nova sezona HBO serije The White Lotus
Stiže nam nova sezona HBO serije The White Lotus

Stiže nam nova sezona HBO
serije The White Lotus

Druga sezone satirične HBO serije The White Lotus biće prikazana 30. oktobra, a stigla nam je i nova video najava. Seriju je režirao Mike White, a radnja prati priču zaposlenih i gostiju u prestižnom hotelu. Oštra društvena satira prikazuje transformaciju likova i otkrivanje složene istine o naizgled savršenim putnicima, nasmejanim radnicima i idealnom okruženju.

Mračna dinamika serije The White Lotus izmeštena je iz havajskog luksuznog odmarališta na Siciliju. Nakon što novi gosti pristignu u hotel na početku nove sezone, tenzija između osoblja i prolaznih gostiju polako raste. Nove tajne, osvete i neprijatna iznenađenja očekuju nas u narednih šest epizoda serije.

Serija The White Lotus nominovana ju u dvadeset kategorija od kojih je osvojila čak deset nagrada na ovogodišnjoj Emmy dodeli. Seriji su pripale nagrade za najbolje sporedne uloge poput Jennifer Coolidge u ulozi Tanye i Murray Bartlett u ulozi Armonda.

Kako sam trailer najavljuje, spremite za Vacation to die for. U nastavku teksta pogledajte šta nas sve očekuje u novoj sezoni serije koja na veoma krički način ismeva današnji svet. Takođe, saznajte i koje ćemo nove likovi gledati u narednim epizodama.

Serija će biti dostupna za gledanja od nedelje, 30. oktobra na HBO Max platformi.

Photo credits: Profimedia, IMDB, Instagram

Učitati još
Zatvori