Hana Adrović x Tony Ward: Vodimo vas na snimanje nove epizode „Nešto drugačije“
Hana Adrović x Tony Ward: Vodimo vas na snimanje nove epizode „Nešto drugačije“

Hana Adrović x Tony Ward: Vodimo vas na snimanje nove epizode „Nešto drugačije“

Autorka i voditeljka jedne od najitrigantnijih emisija Nešto drugačije, Hana Adrović, prvi put preselila je studio iz Beograda na Jadransko more – u Crnu Goru. U okviru letnjeg specijala emisije, a uz podršku Ministarstva za ekonomski razvoj i turizam Crne Gore, do sada je ugostila Miodraga Radonjića, Senidu, jednog od najpoznatijih wedding planera na svetu Fabricea Orlanda i marokanskog DJ-a Amine K. Takođe, imala je priliku da razgovara i sa jednim od najistaknutijih couture dizajnera na svetu. Rami Al Ali bio je zvezda prve večeri ovogodišnjeg IFF (Međunarodni modni festival) koji je nedavno održan u Porto Montenegru.

Nastavljajući u istom maniru, Hana Adrović je ovoga puta ugostila još jednog modnog dizajnera visoke mode čiju haljinu je nosila čak i Whitney Houston. Tony Ward je libansko-italijanski kreator kojeg su nazivali Architect of Detail s obzirom na to da inspiraciju za svoje kreacije crpi upravo iz domena savremene arhitekture.

Hana Adrović x Tony Ward

Tony Ward

Pre nego što je osnovao sopstveni brend, Tony Ward je godinama produbljivao svoje znanje o dizajnerskim tehnikama i ideologiji kreiranja couture komada radeći upravo za neke od najluksuznijih modnih brendova kao što je Dior, Chloé i Lanvin. Nakon toga, libansko-italijanski modni genije transformisamo je porodični biznis koji je njegov otac osnovao 1952, godine u svetski poznati modni brend. Za njegove kreacije kažu da kombinuju inovativnost i majstorskih krojeve, a svojim radom privukao je pažnju brojnih poznatih ličnosti, pa čak članova kraljevskih porodica. Tony Ward je prvenstveno svoje kolekcije prikazivao na italijanskoj Nedelji mode, da bi deceniju kasnije ipak odlučio da svoju couture linije predstavi na Nedelji mode u Parizu.

ekskluzivni intervju

Sjajna organizacija IFF omogućila mi je direktan pristup Toniju, uz nesebičnu podršku Ministarstva ekonomskoj razvoja i turizma Crne Gore bez kog letnji specijal “Nešto Drugačije” ne bi bio moguć.

saznala sam…

Da neko ko potiče iz porodice koja se generacijama bavi modnim biznisom ne mora uvek da ima utaban put u dizajnerskoj karijeri. Nekada mora da otkupi firmu od roditelja i rebrendira je.

najmomenat

Atmosfera u prelepom Regent Porto Montenegro hotelu i military komplet Milene Đurđić koji sam nosila na snimanju.

izdvojila bih…

Dosta neočekivanih odgovora na pitanja koja sam postavljala Toniju. Gledajte večeras u 20h.
Učitati još
Zatvori