Serija „Grey’s Anatomy” dobija 21. sezonu, a fanove je obradovao povratak ovog lika
Serija „Grey’s Anatomy” dobija 21. sezonu, a fanove je obradovao povratak ovog lika

Serija „Grey’s Anatomy” dobija 21. sezonu, a fanove je obradovao povratak ovog lika

Koji god televizijski žanr preferirali, sigurno ste pogledali bar jednu epizodu američke serije Grey’s Anatomy. Svojevrsni fenomen polako ulazi u 21. sezonu snimanja. Samim tim, postaje ostvarenje oko kog se vode različite debate. Dok jedni ne žele da se serija Grey’s Anatomy završi, drugi smatraju da je to trebalo da se desi još pre nekoliko sezona. Ipak, nova sezona je uveliko najavljena. Stoga će nakon 420 epizoda fanovi imati priliku da tom spisku dodaju još 18 novih. Glumačka postava se od 2005. godine skoro pa u potpunosti izmenila, a fanovi su zbog pojedinih likova protestovali, te potpisivali peticije u nadi da će se njihovi omiljeni glumci vratiti. Međutim, uprkos činjenici da je pre nekoliko sezona izgubila epitet glavnog lika, glumica koja je zaštitni znak serije će se ponovo pojaviti u 21. sezoni. U pitanju je Ellen Pompeo.

Grey’s Anatomy: Kultna serija koja izaziva različite debate

Iako je tokom emitovanja 19. sezone postalo jasno da će ona verovatno biti poslednja za Ellen Pompeo koja tumači lik Meredith Grey, glumica se u narednoj sezoni ponovo pojavila. Ipak, prisustvo lika koji tumači bilo je umanjeno, a status po pitanju njenog ostanka i dalje je bio neizvestan. Međutim, sada se pojavila informacija da će se Meredith Grey još neko vreme zadržati u kultnoj seriju. I to u znatnoj većoj meri nego što su fanovi prvobitno očekivali. Naime, ona će se u 21. sezoni pojaviti u najmanje sedam epizoda. Sa druge strane, kao naratorka će se pojaviti u skoro svakoj epizodi. Štaviše, snimanje nove sezone krenuće tek kada se završi serija na kojoj ova glumica trenutno radi, a to je Natalia – serija inspirisana istinitom pričom o istoimenoj devojci.

Uprkos činjenici da fanovi serije Grey’s Anatomy još uvek ne mogu da se pomire sa odlaskom pojedinih likova, to neće biti slučaj sa Meredith Grey. Ipak, ona nije jedini lik koji se održao od samog početka, odnosno od 2005. godine. Tu su još Miranda i Richard – likovi koje tumače Chandra Wilson i James Pickens Jr.

Fenomen sačinjen od 420 epizoda

Serija Grey’s Anatomy počela je sa emitovanjem pre skoro 20 godina. Iako se na prvi pogled čini da je broj sezona rekordan kada su u pitanju televizijske serije, to nije slučaj. Naime, po broju sezona, na prvom mestu nalazi se sitcom Coronation Street sa čak 64 sezone. Drugo mesto zauzima serija General Hospital sa 60 sezona. Naposletku, treće mesto dele serije Days of Our Lives i Guiding Light sa 57 sezona. Stoga je serija Grey’s Anatomy još uvek daleko od tog spiska. Međutim, tek nam preostaje da saznamo u kom trenutku će ona biti zvanično obustavljena.

Foto: IMDb / Instagram (@greysabc, @ellenpompeo)

Učitati još
Zatvori