Beskonačni nastavak kultne serije ‘Uvod u anatomiju’, evo šta smo saznali
Beskonačni nastavak kultne serije ‘Uvod u anatomiju’, evo šta smo saznali

Beskonačni nastavak kultne serije ‘Uvod u anatomiju’, evo šta smo saznali

Kada je 2005. godine puštena u etar prva epizoda Uvoda u anatomiju nismo ni slutili da će nam  Seattle Grace Hospital postati omiljena bolnica sa malih ekrana. Takođe, nismo mogli ni da zamislimo da ćemo nakon skoro dve decenije i dalje imati priliku da doživimo novi plot twist. Dramska serija u kojoj smo ispratili najviše omiljenih junaka, a od prvobitne glumačke postave ostalo je veoma malo uloga. Bilo kako bilo, osamnaest sezona kasnije novi stažisti kroje svoje sudbine u hodnicima najpoznatije TV bolnice. Serija Uvod u anatomiju u svom devetnaestom izdanju biće ekranizovana za nešto manje od mesec dana.

Uvod u anatomiju

Kako to obično biva, serija Uvod u anatomiju nam stvara balanas pri gledanju novih sezona time što nam neke uloge oduzima, dok nam neke darovito vraća. Kao što znamo, finale osamnaeste sezone ostavilo je sudbinu nekoliko likova da lebdi u vazduhu. S jedne strane, Meredith Gray odlučuje da ostane, dok Miranda Bailey ipak napušta bolnicu. Sreća naša, tu je još jedna sezona u kojoj ćemo doživeti zamršeni rasplet sudbina omiljenih doktora. Ono što zasigurno znamo jeste da nam se tri člana prve postave, Ellen Pompeo, Chandra Wilson, and James Pickens Jr, pojavljuju u novonajavljenoj sezoni medicinske drame. Ipak, Ellen Pompeo aka Meredith Gray glumiće samo u osam epizoda. Njena naracija ostaje sastavni deo svake epizode devetnaeste sezone.

Serija Uvod u anatomiju brojaće nekoliko novih zvezda iz popularnih ostavrenja poput Glee, Inventing Anna i Reign. Nove stažiste glumiće Harry Shum Jr, Alexis Floyd, Niko Terho, Adelaide Kane i Midori Francis. Saznali smo i da se glumica Kate Walsh vraća na set kultne serije. Dr. Addison Montgomery uvek sa sobom nosi dramu, prema tome nadamo se da će tako biti i ovoga puta.

Tema nove sezone svakako će se biti fokusirana na ukidanje programa za stažiranje i nastojanje Meredith Gray da spasi bolnicu. ABC još uvek nije objavio zvaničan slogan serije, stoga preostaje nam samo da budemo strpljivi.

Četvrtak, 6. oktobar – zapišite datum.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori