Film „Deadpool and Wolverine“ uskoro u bioskopima, a Marvel je objavio i prvi trailer
Film „Deadpool and Wolverine“ uskoro u bioskopima, a Marvel je objavio i prvi trailer

Film „Deadpool and Wolverine“ uskoro u bioskopima, a Marvel je objavio i prvi trailer

It’s really happening.

Nakon šest godina pauze, u Marvelov filmski univerzum vraća se Deadpool u čijem trećem nastavku gumac Ryan Reynolds ponovo uplovljava u glavnu ulogu. Reditelj filma Shawn Levy koji je već sarađivao sa Reynoldsom na filmu Free Guy ukrstio je dvojicu poznatih Marvelovih likova, Deadpoola i Wolverinea. Na velikom platnu kao Wolverine vraća se voljeni australijski glumac Hugh Jackman.

Ko je zapravo Deadpool

Pravo ime mu je Wade Wilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima zbog čega su naučnici isprobavali razne mehnizme kako bi ga izlečili, ali u tome nisu u potpunosti uspeli. Naime, Wilson se razboleo, a ubrzo mu je celo telo mu je uništeno i prekriveno značajno uočljivim ožiljcima. Sve to je uticalo na njegovo mentalno zdravlje, a psihičko stanje mu se neobuzdano pogoršavalo. Shodno tome, u sebi je formirao više ličnosti sa kojima se često sukobljava. Naposletku, uz pomoć brojnih tretmana postaje potpuno besmrtan. A, kako bi sakrio svoj fizički izgled kreirao je prepoznatljiv kostim i postao svojevrsni anti heroj – Deadpool.

Deadpool and Wolverine

„Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika….da budeš heroj veći od svih.“

Marvel studio upravo je objavio najnoviji trailer za dugoočekivani nastavak franšize – Deadpool, koji će se u domaćim bioskopima naći tokom leta ove godine, preciznije rečeno 25. jula.

Trailer je prvi put predstavljen na ovogodišnjem Super Bowl spektaklu, a nešto slično učinila je i Beyonce kada je najavila svoj novi album koji će se žanrovski oslanjati na kantri muziku. Album će nositi simboličan naziv Renaissance – Act II, a uveliko su objavljena dva singla.

Foto: MegaComFilm

Učitati još
Zatvori