Nicola Peltz Beckham: Devojka koja u fokus vraća holivudski  retro glam
Nicola Peltz Beckham: Devojka koja u fokus vraća holivudski  retro glam

Nicola Peltz Beckham: Devojka koja u fokus
vraća holivudski retro glam

Devojka porculanskog tena, kristalno zelenih očiju i punih usana osvojila je srce Brooklyn Beckhama, ali i modne industrije. Nicola Peltz Beckham je američka glumica i naslednica, a od skoro i supruga najstarijeg sina David Beckham-a. Iako stručnjaci tvrde da je talentovana kao glumica, njena lepota i energija su ipak dominantnije. Ima prepoznatljivi icey izraz lica kojim hipnotiše, a beauty estetika koju neguje može se opisati kao retro Hollywood glam.

Nedavno je svoju plavu kosu ofarbala u braon (nadamo se zbog neke uloge), a beauty inspiracija su joj Sharon Tate i Bridget Bardot. U jednom momentu bila je brend ambasador za Dior Beauty, a sigurni smo da će njeno lice tek biti iskorišćeno u beauty industriji.

Nicola za Dior Beauty
Nicola za Dior Beauty

Red carpet dogadjaji

Pored svog venčanja u aprilu, na kojem je blistala, Nicola se pojavila na obe Met Gale. Prva je, sa zakašnjenjem održana u septembru prošle godine, a druga standardno prvog ponedeljka u maju. Za obe prilike izabrala je haljine u pink boji (ciljamo na referencu Gentlmen prefer blondes) a beauty look-ovi bili su u prvom planu. Jako naglašene oči, eye liner kao nosilac celog look-a, blago rumenilo i usne boje mesa postali su njen red carpet trademark. Platinasta kosa i beo ten su upravo ono što nas najviše asocira na Golden Hollywood eru.

Met Gala '22
Met Gala '22
Met Gala '21
Met Gala '21

Slikanje i naslovna za magazin Tatler

Poznati britanski magazin Tatler stavio je, kako oni kažu, New Mrs Beckham na svoju avgustovsku naslovnu stranu. Ceo photoshoot bio je inspirisan šezdesetim godinama prošlog veka, i čini nam se da su baš uboli estetiku. Doneli su nam svežinu, šarenilo, i genijalne hair & make up momente koji su bili karakteristični za taj period. Nicola se, malo je reći, sjajno našla u ulozi modela.

Nicola za Magazin Tatler
Nicola za Magazin Tatler

Kad je neko, kao Nicola Peltz, po prirodi esteta i vrlo instagramična osoba, onda dobijemo cool moody ‘Lana del Rey’ slike na njihovom IG feed-u. Ako na to još dodate muža koji se u slobodno vreme bavi fotografijom i vrlo je za to nadaren, to je one way ticket za dobar kontent. Sa vama delimo par slika sa njenog privatnog instagrama, za koje smatramo da odaju Hollywood Retro Glam estetiku.

Foto: Profimedia ; Instagram.com

Učitati još
Zatvori