Bridgerton plot twist: Da li ste znali da su glumci Nicola Couglan i Luke Newton najbolji prijatelji?
Bridgerton plot twist: Da li ste znali da su glumci Nicola Couglan i Luke Newton najbolji prijatelji?

Bridgerton plot twist: Da li ste znali da su glumci Nicola Couglan i Luke Newton najbolji prijatelji?

Dok sa nestrpljenjem čekamo 13. jun, kada izlazi drugi deo treće sezone popularne serije Bridgerton, izvlačimo zabavne činjenice vezane za glumačku postavu.

Ovo Netflix ostvarenje zaludelo je gledaoce širom sveta uprkos činjenici da u svakoj sezoni u fokusu imamo potpuno novi romantični par. U trećoj, aktuelnoj sezoni u glavnoj romansi zatekla se junakinja Penelope Featherington, svojevrsni underdog i devojka koja je uvek bila u drugom planu kada je romansa u pitanju.

Sa druge strane, njen lik je krucijalan za seriju kako je ona zapravo Lady Whistledown – misteriozna naratorka koja obrađuje najsočnije tračeve društva. Međutim, u ovoj sezoni, njena (do sada nesrećna) ljubav biva uzvraćena.

Prijateljstvo van malih ekrana

Likovi Colin Bridgerton i Penelope Featherington, koje tumače glumci Nicola Couglan i Luke Newton, u trećoj sezoni postaju glavni romantični par. Ono što je mnogima nepoznato je to da su njih dvoje u privatnom životu najbolji prijatelji, te im je bilo jako zabavno (i pomalo neprijatno) dok su snimali ljubavne scene koje smo imali prilike da gledamo u okviru prvog dela treće sezone.

Oni su čak izjavili da su se tokom THE scene u kočiji toliko fokusirali da deliveruju ono što je reditelj tražio od njih da nisu čuli asistenta režije koji je vikao da je scena gotova. Friendship goals, indeed.

Treća sezona za tačno 3 dana

Drugi deo treće sezone biće dostupan na Netflix platformi 13. juna, te ako ste fan raspleta ove ljubavne priče savetujemo vam da javite nadređenima da ste bolesni i ovaj dan spustite roletne, nabavite grickalice i bindžujete ostatak epizoda.

Nicola i Luke su, uprkos bliskom prijateljstvu, scene za ovu sezonu odradili krajnje profesionalno. Oboje su zahvalni što su sve dane na setu provodili zajedno, jer ne postoji ništa lepše nego kada radite sa prijateljima. Mnogi se, nakon vrelih scena, pitaju da li je njihovo prijateljstvo poljuljano dok oni sa osmehom poriču bilo kakve međusobne iskrice iako su se pre par dana u Dablinu pojavili na crvenom tepihu držeći se za ruke. Thoughts, anyone?

Foto: Instagram / @netflix / @lukenewton

Učitati još
Zatvori