„Apples Never Fall“ – otkrivamo kada stiže najiščekivanija serija
„Apples Never Fall“ – otkrivamo kada stiže najiščekivanija serija

„Apples Never Fall“ – otkrivamo kada stiže najiščekivanija serija

Nakon uspešnih televizijskih adaptacija romana Big Little Lies i Nine Perfect Strangers, usledila je adaptacija i poslednje u nizu knjiga autorke Liane Moriarty. Naime, misterija Apples Never Fall premijerno stiže 14. marta na streaming platformu Peacock, a jednu od vodećih uloga tumači čuvena Annette Bening. Pored glavne glumice koja je poslednjih meseci u fokusu zbog uloge u biografskom filmu Nyad, ova serija donosi jednu zamršenu porodičnu misteriju – te nas ne čudi što od samog starta privlači veliku pažnju gledalaca. Ako se na sve to doda i činjenica da je upravo autorka Liane Moriarty velikim delom zaslužna za planetarni uspeh serije Big Little Lies – možemo ostati sigurni da nakon duže pauze stiže još jedna kvalitetna dramska serija.

O čemu se radi?

U središtu radnje nalaze se članovi porodice Delaney. Joy i Stan imaju četvoro dece, vode uspešnu tenisku akademiju i u braku su pedeset godina. Nakon što su postigli brojne poslovne uspehe, odlučuju da ostatak života provedu u svojoj vili nadomak Sidneja. Međutim, iza prividnog savršenstva kriju se tajne koje izlaze na površinu nakon što Joy Delaney nestane bez ikakvog traga.

Kako klupko porodičnih odnosa počinje da se odmotava, tako postaje sve jasnije da su Joy i Stan imali brojne bračne nesuglasice. Tu nije kraj iznenađenjima, a pravi zaplet nastaje kad se u nestanak umeša jedan misteriozan događaj iz bliske prošlosti. Da li je žena svojevoljno nestala ili se iza svega krije nešto mnogo mračnije – tajna će biti otkrivena 14. marta.

Ko čini glumačku postavu?

Pored Annette Bening, glumačku postavu čine Sam Neil, Alison Brie i Jake Lacy. Serija će imati sedam epizoda – a u nastavku donosimo trailer.

Učitati još
Zatvori