Druga sezona „And Just Like That“ je gotova: Šta gledati sada?
Druga sezona „And Just Like That“ je gotova: Šta gledati sada?

Druga sezona „And Just Like That“
je gotova: Šta gledati sada?

Druga sezona serije And Just Like That završena je (ne)očekivanim obrtima, pa smo tako ostavili Carrie i Simu da uživaju na plažama Grčke do nekog narednog susreta (koji je izvestan, s obzirom na to da je serija obnovljena za treću sezonu). Međutim, HBO Max pretplata i dalje traje, pa smo se pitali: šta sledeće možemo pogledati na platformi?

Ukoliko se nalazite pred ispitom nedoumicom, ovo su naši predlozi.

Girls (2012-2017)

Čuvena skoro koliko i Sex and the City, serija Girls idealna je ukoliko želite još neko vreme da se zadržite na ulicama Njujorka u krugu četiri prijateljice. (Štaviše, jedna od njih večito zapada u životne drame upravo jer dolazi u Veliku jabuku kako bi živela svoj SATC san.) Mlade, pune planova za budućnost, ali i nesnađene u izazovima koje donose 20-e, Hannah i njene tri prijateljice prolaze kroz brojne zabavne, uzbudljive, ponekad neprijatne, često zbunjujuće situacije koje dolaze sa novim iskustvima u njihovim godinama. Realistične, često dramatične, ali nadasve komične scene uvešće vas u svet ženskog prijateljstva i avantura sa kojima ćete se zasigurno poistovetiti – ali i uživati.

Insecure (2016-2021)

Ukoliko ste nedavno odgledali Barbie, onda je Issa Rae neminovno zaintrigirala vašu znatiželju svojom malom, ali značajnom ulogom Predsednice Barbie. Insecure je serija koju je Issa pisala i producirala, a u kojoj takođe tumači jednu od junakinja – Issu Dee. Fiktivna Issa i Molly Carter (Yvonne Orji) su dve najbolje drugarice koje se zajedno suočavaju sa brojnim životnim situacijama, često čudnim i ponekad neprijatnim, ali predočenim na duhovit i pronicljiv način. Serija je pokupila pohvale kritike, ali i publike, pre svega zbog načina na koji prikazuje iskustva Afroamerikanki, ali i žena uopšte.

Conversations with Friends (2022)

Kontemplativna serija o dinamici prijateljskih odnosa Conversations with Friends zasnovana je na briljantnom romanu istog naslova irske književnice Sali Runi. Nakon ekranizacije romana Normalni ljudi, likovi sa papira Frances, Bobbi, Melissa i Nick oživljeni su na malim ekranim kroz psihološki kompleksne prikaze i meditativne dijaloge koji će bezmalo navesti na mnoga preispitivanja o prijateljstvu, ljubavi, usamljenosti i prirodi međuljudskih odnosa.

Foto: Warner Bros.

Učitati još
Zatvori