MTV VMA najbolji momenti sa crvenog tepiha
MTV VMA najbolji momenti sa crvenog tepiha

MTV VMA najbolji momenti sa crvenog tepiha

Tradicionalno, MTV dodela nagrada za najbolje muzičke spotove održava se poslednje nedelje u avgustu. Nekada davno, to je bio event godine (svi se sećamo kada je Britney igrala sa zmijom oko vrata u Slave for you performansu), dok je danas hajp dosta splasnuo. Ono u čemu i dalje istinski uživamo definitivno su red carpet momenti.

Kako su u poslednje vreme sam sadržaj manifestacija izgubio na značaju, ono što nam uvek drži pažnju jeste red carpet. Oduvek želimo da vidimo koga/šta su naši omiljeni izvodjači odabrali da ponesu, da li su u pitanju revijski modeli ili custom made komadi pravljeni za datu priliku.

Mi smo noćas vredno pratili MTV VMA red carpet i donosimo vam autfite koji su zasigurno privukli najviše pažnje.

Black Pink

Počinjemo sa grupom Black Pink koja već duže vreme održava ekstremnu popularnost na globalnom nivou. Članice ove grupe imaju zasebne ugovore sa svetskim modnim kućama, pa su u skladu sa tim birani njihovi autfiti. Sa leva na desno, Lisa nosi Celine, Jisoo Dior, Jennie Chanel, a Rosé YSL. Ovo je odličan primer gde imamo sjajno stilizovanu grupu, a svaka od devojaka nosi potpuno drugačijeg dizajnera.

Anitta

Jedna od najvećih zvezdi u Brazilu, Anitta, za MTV VMA dodelu nagrada odabrala je Schiaparelli haljinu. Crvena korsetirana kreacija sjajno je istakla njenu figuru, a ova modna kuća uvek održava odredjeni standard kada je crveni tepih u pitanju.

Jack Harlow

Svašta možemo da kažemo za ovog momka, ali njegova harizma nas uvek razoruža. Volimo ga od simpatičnog dijaloga koji je razmenio sa Emmom Chamberlain na Met Gali, a sinoć je na dodeli imao zapažen nastup + mu se čuvena Fergie pridružila na bini. Jack Harlow je sinoć na crvenom (tačnije crnom) tepihu nosio Hermes total look.

Taylor Swift

Ova zvezda pop plave krvi nikada nije imala wow autfit za veliki dogadjaj. Karijeru i talenat ne možemo da joj osporimo, ali voleli bi smo da vidimo šta bi za njen vizuelni identitet uspeo da uradi Law Roach, stilista zahvaljujući kojem je Zendaya ikona stila. Taylor Swift nosila je Oscar de la Renta kreaciju, i mada znamo da to može bolje, ovo je jedno od njenih dobrih izdanja. Takodje, moramo da priznamo, da nam se više dopao njen afterparty autfit.

Maneskin

Italijanski bend Maneskin je na konstantnoj uzlaznoj karijernoj putanji od trenutka pobede na Eurosong takmičenju prošle godine. U aprilu su nastupali na Coachella festivalu, a sinoć su bili deo MTV VMA nagrada. Pored toga što su zvezde Gucci modne kampanje, sinoć su i na red carpet-u nosili kreacije sa potpisom ovog italijanskog brenda.

Pored autfita sa crvenog tepiha, sinoć se desila jedna istorijska stvar – Bad Bunny je prvi latino izvodjač koji je dobio Artist of the year nagradu. Dugo se nije pojavila zvezda koja ima njegovu harizmu, a stilski malo ko može da mu parira jer poseduje veliku dozu modne hrabrosti.

MTV VMA Bad Bunny
Bad Bunny

Foto: Amber Asaly, Instagram @justjared@mtv

Učitati još
Zatvori