Zara Kids donosi nam novu kolekciju za Halloween
Zara Kids donosi nam novu kolekciju za Halloween

Zara Kids donosi nam novu
kolekciju za Halloween

Zara nam bez konkurencije uvek servira raznovrsne i trendi komade, pogotovo kada su dečije kolekcije u pitanju. Tako je i ovog puta, u susret Noći veštica, Zara izbacila Halloween kolekciju odeće za decu inspirisanu motivima koje vežemo za ovaj specijalan datum u godini.

Razigrana Halloween kolekcija kojoj će se posebno obradovati oni najmladji

Zara Kids postala je bogatija za još jednu zanimljivu i playful kolekciju – Halloween kolekciju. Iako je reč o danu koji su popularizovali Amerikanci, polako ova zapadna tradicija sve više uzima maha i u Evropi. Budući da ce maskiranju u svog idola najviše vesele upravo oni najmladji, ne iznenađuje to što je Zara dopunila svoju standardnu jesenju kids kolekciju ovim komadima. Stoga, ova kolekcija obiluje genijalnim kostimima, ali i svakodnevnim komadima odeće sa motivima koje striktno vezujemo uz Halloween.

U kolekciji imamo pidžame sa duhom, kombinezone sa fluorescentnim kosturima, plašteve i pelerine za princeze. Takodje, u ponudi je mnoštvo kreativnih modnih dodataka koje će deca sigurno želeti da nose. Ukoliko obdanište ili škola organizuju maskenbal, nevezano striktno za Halloween, u Zari takodje možete rešiti problematiku traženja kostima.

Celu kolekciju možete pogledati na ovom linku, a u nastavku smo izdvojili Journal x Zara kids favorite.

Učitati još
Zatvori