Wishlist: Veggie Burger Ring
Wishlist: Veggie Burger Ring

Wishlist: Veggie Burger Ring

Kako opis na sajtu kaže – ovaj burger će zadovoljiti vaš apetit. I više od toga. Ovaj set od šest prstenova različitih oblika i boja, iza čijeg dizajna stoji Nadine Ghosn, kada se stave pravim redosledom prave svojevrsni veggie burger na vašoj ruci. Prstenovi reprezentuju lepinju, zelenu salatu, kečap i onion ring momenat koji se napravljen od seta retkih dijamanata (cena vas čeka na kraju ovog teksta).

Veggie Burger Ring

Fast food inspired kolekcija nakita? Zašto da ne. Nekonvencionalna dizajnerka Nadine Gnosn, koja je bazirana u Njujorku, stoji iza ovog playful dizajna koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost. Retaileri širom sveta pokazali su veliku zainteresovanost za ovaj komad, a jedno od prodajnih mesta je i popularni njujorški Bergdorf Goodman (mesto gde Carrie Bradshaw neretko ide u šoping).

Ko je Nadine Ghosn?

Dizajnerka poznata po veoma nesvakidašnjim komadima nakita inicijalno je završila Stanford univerzitet. Zahvaljujući tom ekonomskom aspektu i predznanju sjajno balansira između biznisa i kreativnosti, a praksa u modnoj kući Hermes dodatno ju je pripremila za modne vode u koje je hrabro uplivala još 2015. godine. Naime, iako je krenula korporativnim putem rad sa kreativnim ljudima vratio ju je na modni kolosek.

Nedavno je dobila nagradu u Las Vegasu za najboljeg inovatora u svetu nakita i aksesoara, a odlučila se da stvara zanimljive komade jer joj je moda u jednom momentu postala vrlo predvidiva i dosadna. Viralne ‘Shut up’ minđuše, koje su takođe njen dizajn, u više navrata nosila je Beyonce, a fan njenog rada bio je i genije Karl Lagerfeld.

Veggie burger set prstenova možete posedovati za simboličnih 19.850 američkih dolara.

Foto: Instagram; Nadine Ghosn

 

Učitati još
Zatvori