Vreme je za efektan kaiš: Donosimo vam najaktuelnije modele sa piste koje možete poneti večeras u grad
Vreme je za efektan kaiš: Donosimo vam najaktuelnije modele sa piste koje možete poneti večeras u grad

Vreme je za efektan kaiš: Donosimo vam najaktuelnije modele sa piste koje možete poneti večeras u grad

Kaiš je detalj outfita koji se često podcenjuje i zaboravlja, a on zapravo ponekada ume da postane – ceo outfit! Kaiš može takav efekat da ostavi, kao ključni komad koji ističe savršenu siluetu dizajnerskog modela ili da perfektno naglasi struk. Donosimo vam revijske modele koji su u fokusu za SS22, pa vama ostavljamo da izaberete koji je vaš favorit. Ne zaboravite da baš neki od ovih model može perfektno da vam upotpuni kako evening look, ali i dnevni.

 

Saint Laurent

Kreativni direktor ove prestižne modne kuće Anthony Vaccarello doneo je ove sezone cutsuit kao must have, ali je i vratio još jedno stilsko obeležje osamdesetih – široki kožni kaiš oko struka. Ovo je idealan model za večernje haljine i jednodelne trikoe.

Nensi Dojaka

Iako je osnovala svoj brend 2017.godine, ova kreatorka je već fashion royalty. Njene kreacije zaludele su ceo svet, a ove sezone nam donosi i interesantan kaiš koji podseća na origami cveta. Idealan detalj minimal outfita.

Chanel

Modna kuća Chanel vraća nam karakteristično nanaizane crno-bele bisere sa oznakom brenda uz tvid bermude, i jedva čekamo ovaj trend da ponesemo u neki od narednih večernjih izlaska.

Salvatore Ferragamo

Iako ova modna kuća prolazi kroz veliku tranziciju, paralelno ostaje verna svom DNK vajbu i savršenoj eleganciji. Za leto nam donose kombinaciju tankih kaiševa koje možemo nositi zajedno preko majice ili na pantalone.

Marco Rambaldi

Rambaldi elegantni, svakodnevni komadi komuniciraju delikatnim prkosom i govore u mnogim aspektima kako izgleda moderna kosmopolitska ženstvenost. Upravo u tome leži čar kaiša od plastičnih perlica na „staromodnom“ letnjem kompletu.

Stéphane Rolland

Francuski dizajner ispred svoje HC modne kuće donosi nam perfektne kaiševe koje želimo odmah i sada! Da ne pričamo o činjenici da je ovo upravo idealan primer kako kaiš ume da bude noseći deo outfita.

Genny

Italijanska modna kuća koja je osnovana davnih šezdesetih godina opet doživljava svoj comeback. Donosi nam na modnu mapu tanke zlatne kaiševe kao sofisticiran detalj za bele outfite.

Stella McCartney

Sportski cool momenat nam donosi predivna Stella koja vraća Obi kaiš kao nezaobilzan detalj leta. A mi kažemo, nosićemo ga obavezno non-stop!

Sergio Hudson

Potnati luksuzni američki dizajner donsoi nam sexy vajb za ovo leto i pokazuje kako cut out savršeno izgleda uz široki kaiš sa okruglom šnalom. Ovo je model koji je apsolutni pobednik za aktuelno leto.

Rokh

Rokh, londonsku modnu kuću, osnovao je dizajner Rokh Hwang koji je rođen u Seulu, i preselio se u London gde je osnovao svoj brend. On nam donosi ideju da nosimo više kvalitetnih kožnih kaiševa na jedan odevni komad. Ekstravagantno i moćno!

 

 

Foto: Imax

Učitati još
Zatvori