Villain shoes: Amina Muaddi izaziva prave male zlikovce u nama
Villain shoes: Amina Muaddi izaziva prave male zlikovce u nama

Villain shoes: Amina Muaddi izaziva
prave male zlikovce u nama

Ultimativna kul devojka Amina Muaddi na pozlaćnoj tacni nam servira trendove kako svojim brendom cipela, tako i ličnim stilom. Početkom godine dizajnerka koja dolazi iz susedne nam Rumunije lansirala je kolekciju villain shoes u kojima izmamljujemo svoj alter ego i pretvaramo se u omiljene filmske zlikovce. Grdana bi bila baš ponosna kada bismo se prošetale u Angelica crnim platformama.

@aminamuaddi
@aminamuaddi

Cipele Amine Muaddi neizostavan su komad obuće gotovo svakog crvenog tepiha. Vizuelna manifestacija poslednje IT devojke i plave krvi modne industrije Rihanne neretko je upotpunjena upravo sandalama francuskog brenda. To nas ne čudi, jer je Amina kreirala kapuslnu kolekciju ikoničnih sandala na štiklu upravo u saradnji sa izabranikom miljenice pop kulture. Takođe, nekadašnja asistentkinja stiliste magazina Vogue Italia dizajnirala je žensku obuću za Rihannin modni brend Fenty, a prva serija je lansirana 2020. godine.

Back to Villain shoes

Tanke crne potpetice, visoke platforme i izduženi špicevi na moćnim cipelama Amine Muaddi navode nas da ponovo zavolimo loše likove i rekreiramo njihov vizuelni identitet. Villain shoes su cipele koje najverovatnije nećemo izvesti u poslepodnevnu šetnju gradom. Bilo da su sandale ili čizme, bele, crne ili pak pink izmamiće nestašluk iz svake odevne kombinacije, te pažljivo biramo gde ćemo da se pojavimo u njima. Amina Muaddi na najbolji način oživljava buntovan dizajn prepoznatljivih cipela.

Ukoliko ste se baš danas odlučile da izmamite neposlušni vizuelni identitet u nastavku pogledajte gde možete da kupite svoje izabrane villain cipele.

net-a-porter
net-a-porter
Moliera2
Moliera2

Foto: Instagram (@aminamuaddi)

Učitati još
Zatvori