Zavirite u novu Zara kampanju sa Kate Moss u glavnoj ulozi
Zavirite u novu Zara kampanju sa Kate Moss u glavnoj ulozi

Zavirite u novu Zara kampanju sa
Kate Moss u glavnoj ulozi

Vest da je supermodel Kate Moss lice nove Zarine kampanje iznenadila je javnost. Dok je Mango skoro deceniju unazad furao Kate Moss u svojim kampanjama, Zarin brend identitet zasnivao se upravo na non-celebrity kampanjama. Kolekcija Into The Night inspirisana je pariškim noćima i kombinuje Zarine vanvremenske dizajne, slojevite tkanine i neizostavni glitter. Stoga nam je i više nego jasno zašto je glavna zvezda ove kampanje upravo manekenka iz ikonične ere supermodela devedesetih godina.

Profimedia

Španski retail brand Zara objavio je prvi drop nove Into The Night male linije proizvoda u saradnji sa nekadašnjom urednicom francuskog Vogue magazina Emmanuelle Alt. Emmanuelle Alt dizajnirala je osam pari cipela iz ove limitirane kolekcije u kojoj takođe možemo da pronađemo svilene haljine, jaknu sa resama kao i savršeno skrojene blejzere i mnogo štrasa.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia

Nova Into The Night kolekcija španskog brenda Zara zasnovana je na vanvremenskim kreacijama koje predstavljaju sofisticiranu, ali klasičnu garderobu za sve prilike. Srebrna haljina, koju je u novoj Zarinoj kampanji nosila rok zvezda zarobljena u telu modela – Kate Moss, aludira na njen most iconic look – potpuno providnu Liza Bruce srebrnu haljinu. Kampanju je fotografisao legendarni modni fotograf David Sims, a stilizovala Emmanuelle Alt.

Profimedia
Učitati još
Zatvori