Ye otkriva: Višemilionska zarada od prodaje YEEZY Gap savršenog crnog duksa
Ye otkriva: Višemilionska zarada od prodaje YEEZY Gap savršenog crnog duksa

Ye otkriva: Višemilionska zarada od prodaje
YEEZY Gap savršenog crnog duksa

Svaki zaljubljenik u sportsku odeću zna koliko je važno imati onaj savršeno skrojeni crni duks. Kanye West nam je u svojoj kolaboraciji sa modnim brendom Gap omogućio upravo to – The Perfect Black Hoodie. Nakon vesti o borbama Gap kompanije sa izazovima u lancu snabdevanja i padom prodaje, kao i odlaskom izvršne direktorke Sonie Syngale sa ove funkcije, Ye otkriva ohrabrujuće podatke u vezi sa YEEZY Gap partnerstvom i njihovom zaradom. 

Yeezy x Gap

Deleći screenshot fotografije izvršnog predsednika Gapa Boba L. Martina, Kanye je otkrio kako je prvi put razgovarao sa Bobom, Bobom Fisherom i drugim glavama Gapa na rođendan svoje majke. Podsećamo, Kanye West je imao veo specifičan i blizak odnos sa svojom majkom. Poslednji album nazvan je upravo po njoj – Donda. Kažu da albumi koji su izašli nekon njene smrti 2007. godine, predstavljaju Kanyeove faze tugovanja. Stoga, imajmo na umu da je ova vremeska odrednica veoma značajna informacija kada je u pitanju Yeezy x Gap partnerstvo. 

The Perfect Black Hoodie

U nastavku, Kanye kaže da je razlog zbog kojeg je ušao partnerski odnos sa Gapom, bio da: stavi dobar proizvod direktno u prodavnice. Primećujući kako je YEEZY Gap doneo dva najveća prodajna dana u istoriji Gapa, istakao je kako su zaradili 14 miliona dolara od prodaje The Perfect Black Hoodie. Cena savršenog crnog duksa iznosi 80 dolara, a za njega je snimljena samo jedna televizijska reklama. Reklama je ujedno i oficijalni spot za pesmu Heaven and Hell sa poslednjeg studijskog albuma Donda.

Foto: Profimedia, Instagram, eBay

Učitati još
Zatvori