Velvet Club: Nova IZIPIZI kolekcija za predstojeću sezonu
Velvet Club: Nova IZIPIZI kolekcija za predstojeću sezonu

Velvet Club: Nova IZIPIZI kolekcija
za predstojeću sezonu

Već vekovima unazad somot je simbol elegancije. Svojim specifičnim sjajem svaki odevni predmet pretvara u luksuzni, svaki enterijer u raskošni klub, a ne čudi ni da za osobu savršenog tena često kažemo da ima lice poput somota. Upravo je ta luksuzna tkanina inspirisala dizajnere poznatog francuskog brenda IZIPIZI da nas u sezoni jesen/zima 2023. uvedu u svoj vlastiti privatni klub u kojem će vas dočekati tople nijanse u kombinaciji sa retro, ali trendi detaljima. 

U Velvet Club svi su dobrodošli, a ulaznica su samo dobre vibracije.

Na tragu elegantnog i senzualnog izgleda dvadesetih godina prošlog veka, IZIPIZI je kreirao novu Velvet Club kolekciju, a baršunastom mekoćom i suptilnim zlatnim detaljima na drškama, evociraju ta burna, ali i po mnogo čemu slavna i jedinstvena vremena.

Kolekciju čine sunčane naočare sa 100% UV zaštite, kao i screen naočare za zaštitu od ekrana, u tri već dobro poznata modela #C, #D i #E. Dostupni su nam modeli i za najmlađe članove porodice, koji su uz to i polarizovani, hipoalergijski i u potpunosti bez bisfenola A.

Kolekciju obeležava širok dijapazon intenzivnih i upečatljivih boja koje podsećaju na plišane vintidž fotelje, pa ćete tako moći da birate između zlatne, intenzivno crvene i braon-sive nijanse, kao i zelene i ljubičaste koja je obeležila svaku eru i nije izgubila svoj smeli karakter. 

Nova kolekcija dostupna je na prvom mono-brend IZIPIZI prodajnom mestu u Beogradu, u šoping centru Galerija, a deo je asortimana i u optikama, multibrend i dečijim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Loznici.

Više informacija možete pronaći na zvaničnim lokalnim Instagram, odnosno Facebook stranicama brenda. 

Dobrodošli u Velvet Club.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori