Da li ste znali da postoji Veja outlet i da je dostupna dostava za Srbiju?
Da li ste znali da postoji Veja outlet i da je dostupna dostava za Srbiju?

Da li ste znali da postoji Veja outlet i da
je dostupna dostava za Srbiju?

Francuske patike koje podjednako obožavaju poklonice street style trenda, it-cure poput Emily Ratajkowski i članice britanske kraljevske porodice, ne silaze sa top liste najpopularnije sportske obuće. Veja patike već godinama iskaču sa Instagram profila brojnih stylish devojaka, a tajna njihovog uspeha leži u njihovom pročišćenom izgledu i osvešćenom karakteru.

Veja patike pričaju priču

Veja patike više su od trendi komada koji izgleda dobro uz farmerke i blejzer. Od 2005. godine, kad su se pojavile na tržištu, njihovi tvorci trude se naglasiti kako ovde nije samo reč o modnoj bajci već o aktivističkoj priči nastaloj u želji stvaranja boljeg sutra. U projektu Veja isprepliću se socijalni eksperiment, ekološki materijali i borba za političku pravdu, objašnjavaju na službenoj stranici tvorci brenda koji su prihvatila mnoga slavna lica.

Tokom godina prikupili su priličan broj fanova, a ako ste i vi među njima, razveseliće vas činjenica da postoji i Veja outlet. Tamo su cene nekih od najpopularnijih modela snižene i do 40%.

Patike Veja u svom ormaru imaju Meghan Markle, Kate Middleton, Reese Witherspoon, Emma Watson, Katie Holmes i brojna druga lica sa celebrity A-liste, a ne mogu ih se zasititi ni modne influenserke koje ih nose uz sve moguće outfite – od sportskih do glamuroznih. S obzirom na sniženu cenu iz outleta, pretpostavljamo da će ih sad u svoj ormar za cipele dodati i neke od vas (a i nas u redakciji).

Koji model odabrati?

Model Veja V-10 godinama je bio najpopularniji iz ponude brenda koji je brzo osvojio simpatije publike, a danas se nose svi mogući modeli, zavisno od toga koji najbolje pristaje stilu Veja fana koji ih kupuje. Modeli od brušene kože najprefinjeniji su, no, istovremeno i najdelikatniji jer ih je najteže čistiti, dok su modeli sa mrežicom i laganim potplatom kao stvoreni za one koji stalno jure i žure gradom. Neko vreme su internetom kružili saveti da Veja patike treba kupiti u manjem broju, zbog nešto većeg kalupa, no, oni koji ih nose kažu kako ih možete kupiti u realnoj veličini jer kalup ne odskače od proseka.

Zahvaljujući pročišćenom siluetama i nenapadnim kombinacijama boja, Veja patike mogu se nositi uz razne outfite i u svako godišnje doba pa su kvalitetan izbor, ukoliko se na ovosezonskim sniženjima želite ponoviti komadom koji ćete nositi mesecima, a verovatno i godinama.

S obzirom na veliku popularnost patika Veja, prodavnice koje ih drže u ponudi nisu previše velikodušni sa sniženjima, ali srećom, pronašli smo njihov outlet koji dostavlja i u Srbiju. U nastavku izdvajamo najpopularnije.

Učitati još
Zatvori