Da li ste znali da postoji Veja outlet i da je dostupna dostava za Srbiju?
Da li ste znali da postoji Veja outlet i da je dostupna dostava za Srbiju?

Da li ste znali da postoji Veja outlet i da
je dostupna dostava za Srbiju?

Francuske patike koje podjednako obožavaju poklonice street style trenda, it-cure poput Emily Ratajkowski i članice britanske kraljevske porodice, ne silaze sa top liste najpopularnije sportske obuće. Veja patike već godinama iskaču sa Instagram profila brojnih stylish devojaka, a tajna njihovog uspeha leži u njihovom pročišćenom izgledu i osvešćenom karakteru.

Veja patike pričaju priču

Veja patike više su od trendi komada koji izgleda dobro uz farmerke i blejzer. Od 2005. godine, kad su se pojavile na tržištu, njihovi tvorci trude se naglasiti kako ovde nije samo reč o modnoj bajci već o aktivističkoj priči nastaloj u želji stvaranja boljeg sutra. U projektu Veja isprepliću se socijalni eksperiment, ekološki materijali i borba za političku pravdu, objašnjavaju na službenoj stranici tvorci brenda koji su prihvatila mnoga slavna lica.

Tokom godina prikupili su priličan broj fanova, a ako ste i vi među njima, razveseliće vas činjenica da postoji i Veja outlet. Tamo su cene nekih od najpopularnijih modela snižene i do 40%.

Patike Veja u svom ormaru imaju Meghan Markle, Kate Middleton, Reese Witherspoon, Emma Watson, Katie Holmes i brojna druga lica sa celebrity A-liste, a ne mogu ih se zasititi ni modne influenserke koje ih nose uz sve moguće outfite – od sportskih do glamuroznih. S obzirom na sniženu cenu iz outleta, pretpostavljamo da će ih sad u svoj ormar za cipele dodati i neke od vas (a i nas u redakciji).

Koji model odabrati?

Model Veja V-10 godinama je bio najpopularniji iz ponude brenda koji je brzo osvojio simpatije publike, a danas se nose svi mogući modeli, zavisno od toga koji najbolje pristaje stilu Veja fana koji ih kupuje. Modeli od brušene kože najprefinjeniji su, no, istovremeno i najdelikatniji jer ih je najteže čistiti, dok su modeli sa mrežicom i laganim potplatom kao stvoreni za one koji stalno jure i žure gradom. Neko vreme su internetom kružili saveti da Veja patike treba kupiti u manjem broju, zbog nešto većeg kalupa, no, oni koji ih nose kažu kako ih možete kupiti u realnoj veličini jer kalup ne odskače od proseka.

Zahvaljujući pročišćenom siluetama i nenapadnim kombinacijama boja, Veja patike mogu se nositi uz razne outfite i u svako godišnje doba pa su kvalitetan izbor, ukoliko se na ovosezonskim sniženjima želite ponoviti komadom koji ćete nositi mesecima, a verovatno i godinama.

S obzirom na veliku popularnost patika Veja, prodavnice koje ih drže u ponudi nisu previše velikodušni sa sniženjima, ali srećom, pronašli smo njihov outlet koji dostavlja i u Srbiju. U nastavku izdvajamo najpopularnije.

veja outlet
RECIFE CHROMEFREE LEATHER WHITE EMERAUDE
veja outlet
V-10 VEGAN WHITE
veja outlet
V-10 CWL WHITE MATCHA
veja outlet
RORAIMA B-MESH WHITE NATURAL BUTTER SOLE
veja outlet
RORAIMA NUBUCK TENT BLACK
veja outlet
RORAIMA SUEDE DESERT OXFORD GREY KAKI
veja outlet
VENTURI ALVEOMESH GRAVEL NAUTICO
veja outlet
VENTURI SUEDE BROWN BLACK
veja outlet
CAMPO CHROMEFREE LEATHER BRONZE WHITE
veja outlet
CAMPO CHROMEFREE LEATHER WHITE MARSALA NATURAL
veja outlet
V-10 CWL WHITE PETALE BLACK
veja outlet
URCA CWL WHITE NAUTICO BUTTER
veja outlet
V-10 SUEDE MULTICO SABLE PARME
veja outlet
CAMPO CHROMEFREE LEATHER WHITE GUIMAUVE MARSALA
veja outlet
CAMPO VEJA X MANSUR GAVRIEL CREMA
veja outlet
V-10 CWL WHITE OXFORD GREY BLACK
veja outlet
CAMPO CHROMEFREE SILVER WHITE

Preuzeto sa Journal.hr

Foto: Veja Outlet, Instagram (@veja, @jackiericho_)

Učitati još
Zatvori