Under Armour online kupovina konačno dostupna i u Srbiji
Under Armour online kupovina konačno dostupna i u Srbiji

Under Armour online kupovina
konačno dostupna i u Srbiji

Under Armour važi za jedan od najpoznatijih sportskih brendova na svetu, a proslavljeni profesionalni sportisti hvale njegov kvalitet, dugovečnost ali i visoke performanse.

Nastao je na tlu Amerike, davne 1996. godine, a osnovao ga je bivši fudbaler Kevin Plank. Inicijalna ideja je bila proizvesti komade koji su bazirani za razne vrste treninga, sa performansama kao što su regulisanje temperature tela tokom vežbanja uz lagane materijale koji nam pružaju udobnost pri svakom načinjenom pokretu.

Upravo su to odlike koje ovaj brend danas pozicioniraju visoko na listi proizvođača sportske opreme, a magazin Newsweek je istraživanjem tržišta 2022. godine došao do podataka da je Under Armour jedan od brendova u koji lojalni kupci imaju najviše poverenja – što je ujedno i primarni cilj svakog biznisa.

Under armour
Under armour

Kada je hladno – greje, kada je toplo – hladi

Brend se nedugo nakon osnivanja proslavio prvim modelom rastegljive majice za trening, napravljenom od materijala koji je prijanjao telu i kupio znoj brzinom svetlosti. Nakon prvog modela koji je hladio tokom treninga, dizajneri su godinu dana kasnije izbacili model koji je imao potpuno suprotno dejstvo – da greje telo prilikom nezahvalnih, outdoor treninga na niskim temperaturama.

Tako su nastale dve potpuno različite, ali jednako bitne tehnologije sportske odeće – Heatgear da hladi kada je toplo, i Coldgear da greje kada je hladno. Under Armour dan danas slovi za jedan od retkih brendova koji iznad svega stavlja kvalitet izrade, kao i benefite koje ova odeća pruža svim ljubiteljima i uživaocima sportskih veština.

Under Armour x Streetstyle kultura

Pored sjajnih performansi koje sportska odeća ovog brenda nosi, Under Armour kultura uplovila je i u lifestyle vode. Komunikacija na socijalnim mrežama usmerena je i na nove generacije, čak i one koje se ne bave aktivno sportom. Ponovo je oživeo Forge ‘96 model patika koji marketing sektor želi da implementira kao sastavni deo hip hop kulture, uz slogan ‘Inspired by the ‘90s. Made for today.’

Under Armour online kupovina konačno je dostupna i u Srbiji

Veliki asortiman garderobe ovog brenda od skoro je dostupan za online kupovinu u Srbiji, a pored velikog izbora komada za muškarce i žene tu je i sjajna sportska ponuda za one najmlađe, koji su ljubitelji sporta ili rekreativnih outdoor aktivnosti. Poručivanje je veoma jednostavno i važi za celokupnu teritoriju Srbije, a dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 6.000 dinara.

Under armour

Foto: Instagram @underarmour ; Under Armour

Učitati još
Zatvori