Will you be our Valentine? – pita nas The Attico
Will you be our Valentine? – pita nas The Attico

Will you be our Valentine? –
pita nas The Attico

Premda ne padamo pred kolektivnom euforijom, lagali bismo ako bismo rekli da ne volimo Valentine’s Day. Ovog puta za nijansu jače jer je crvenom bojom februar obojio i omiljeni nam – The Attico. Kako Gilda i Guilia slave dan ljubavi pogledajte u nastavku, a na pitanje koje nam stiže iz popularne milanske radionice odgovaramo, naravno, afirmativno i dodajemo da što se nas tiče slobodno možemo preskočiti podrazumevano we will, i preći na famozno I do.

x o x o.

/ @theattico /

The Attico Apple of my Eye.

The Attico slavi ljubav kroz povezivanje. Povezivanje putem poljupca, dodira, energije. Ideju o ljubavi i povratku toplog ljudskog kontakta brend iz Milana servira nam kroz malu kolekciju estetičnih poklona u vidu seta za pisanje pisama, sveće u obliku jabuke, aksesoara za ljubimce, donjeg veša sa signature poljupcem i nama omiljenog koktel setom. Poigravanje simbolima sa očekivanim suptilnim obrtom – ljubav ovog februara manifestujemo kroz wishlist vrednu mini V-day kolekciju, a cveće i sveće ostavljamo za neku drugu priliku. Osima ako nije reč o made in Italy madly in love The Apple sveći. 

/ @theattico /
/ @theattico /
/ @theattico /
/ @theattico /

/ Jouranl V-Day favorites /

Kao i uvek do sada mi smo izdvojili svoje favorite kada je u pitanju ova posve drugačija V-day inspired kolekcija, a pored koktela ljubavi, pogledajte koji su to još komadi pronašli put do našeg [ neki bi rekli neosvojivog ] srca.

/ LETTER WRITING KIT /
/ APPLE CANDLE /
/ BOXER WHITE AND BURGUNDY STRASS /
/ COCKTAIL KIT /
/ SOCKS WHITE AND BURGUNDY /

Foto. Instagram @theattico

The Attico

Učitati još
Zatvori