Stiže nam potpuno neočekivana Lacoste x Thrasher kolekcija
Stiže nam potpuno neočekivana Lacoste x Thrasher kolekcija

Stiže nam potpuno neočekivana
Lacoste x Thrasher kolekcija

Kada biste nas pitali šta brendovi Lacoste i Thrasher imaju zajedničko, odgovor bi intuitivno bio vrlo prost – ništa. Osim filozofije dizajniranja koja se posvetila doktrini izabranog sporta. Lacoste je oduvek važio za ultimativni brend teniserske svedene odeće, dok je Thrasher veličao skate kulturu. Ipak, dve dijametralno suprotne modne kuće Lacoste x Thrasher najavile su zajedničku seriju odeće i prema prvim fotografijama, rekli bismo da je ovaj simbiotički potez pun pogodak.

Kako nam se čini, kolekcija Lacoste x Thrasher može da se pohvali Lacoste krojevima i Thrasher estetikom. Polo majice, duksevi sa kapuljačom, trenerke i čarape na sebi imaju prepoznatljivog krokodila koji sada vizuelno manifestuje Thrasher interpretaciju.

Kampanja Lacoste x Thrasher kolekcije prikazuje kultna mesta rodnog grada Thrasher brenda. Prepoznatljivi Golden Gate most u San Francisku istaknuto je obeležje koje se nazire na fotografijama.

Brendovi ovu poputno neočekivanu saradnju opisuju kao spajanje dva klasika. Thrasher poigravanje sa printovima i završnica izvedena sa izvesnim francuskim sjajem ovu kolekciju čine atraktivnom

Uparena kapsul kolekcija modnih velikana Lacoste i Thrasher biće plasirana u sredu, 28. septembra. Ovo je svakako jedna od onih modnih vesti koje nas prilično obraduju i sada sa nestrpljenjem očekujemo njeno lansiranje na tržište.

Photo credits: Instagram (@lacoste, @thrashermag), Lacoste Official Website

Učitati još
Zatvori