Sporty & Rich nova kolekcija odiše vibrantnim bojama – biramo naše favorite
Sporty & Rich nova kolekcija odiše vibrantnim bojama – biramo naše favorite

Sporty & Rich nova kolekcija odiše vibrantnim bojama – biramo naše favorite

Poznati modni brend Sporty & Rich za veoma kratko vreme uspeo je da ostvari veliki uspeh na globalnom tržištu.

Kolaboracija koja se desila sa sportskim brendom adidas pozicionirala je njihove komade u jedne od najpoželjnijih, a nedavno je otvorena i prva Sporty & Rich radnja na Menhetnu, u ovkiru koje postoji i mini wellness centar.  Ovaj brend ne prodaje samo garderobu, već se njegova osnivačica trudi da akcenat stavi na opšti well being.

Sa novom sezonom stiže i nova (letnja) Sporty & Rich kolekcija, koja odiše vibrantnim bojama. Journal redakcija u nastavku bira svoje favorite.

Cool for the summer

College inspired majice i duksevi u jarkim bojama dominiraju novom kolekcijom, koja ove sezone u ponudi ima i kupaće kostime. Sama kampanja je malo provokativnija nego što smo od brend inicijalno navikli, ali kako njihovu estetiku kopiraju skoro svi – oni su morali da odu korak dalje.

Retro vajb je i dalje prisutan, a brend i dalje donekle koketira sa quiet luxury estetikom (koja ga je inicijalno i proslavila).

Sporty & Rich nova kolekcija odiše komadima od kvalitetnog pamuka koje lako implementiramo u našu casual svakodnevnicu. Jarke boje su dominantne, a atraktivni sastavni deo dizajna.

Zasto volimo Sporty & Rich?

Uprkos cinjenici da je brzo nakon osnivanja brend doživeo veliki uspeh, osnivačica se konstantno trudi da bude inovativna. Koliko god da su vam vasi potrosaci lojalni, sa vremena na vreme ih treba animirati. Emily Oberg to radi kroz atraktivne kolaboracije i upečatljive kampanje, ali i wellness program koji je implementirala u sastavni deo svog brenda.

Sporty & Rich je, zahvaljujući njenim biznis sposobnostima, mnogo više od modnog brenda. Od nedavno on je svojevrsni community u okviru kojeg možete uživati u modnim, beauty i wellness poslasticama. Sigurni smo da njegova vlasnica ima još bolje planove za budućnost i da će ih, kao i sve do sada, uspešno realizovati.

Sporty & rich nova kolekcija

Foto: Instagram / @sportyandrich

Učitati još
Zatvori