Sofia Richie proslavlja svoje devojačko veče u Parizu
Sofia Richie proslavlja svoje devojačko veče u Parizu

Sofia Richie proslavlja svoje
devojačko veče u Parizu

Sofia Richie se udaje! Zato je rešila da svoje devojačko veče proslavi u Parizu, gde je otputovala sa par bliskih prijatelja i sestrom Nicole Richie. Devojke će u gradu svetlosti provesti 7 dana, a za svaki je zakazan detaljan plan i program.

Sofia Richie
Sofia Richie Plaza Athenee, via @sofiarichie

Sofia Richie je 2016. godine bila u kratkoj vezi sa Justin Bieber-om koja je trajala mesec dana. Za to vreme, par je putovao u Japan i delio zajedničke slike na društvenim mrežama. Fanovi Selene Gomez su nenormalno napadali Sofiu, da je on u jednom trenutku u potpunosti stao na njenu odbranu.

Nakon te neuspele veze, dugogodišnji partner joj je bio Scott Disick, bivši dečko Kourtney Kardashian. Ona se u više navrata pojavljivala u njegovom rijalitiju vezanom za prodaju nekretnina, ali ga je nakon pademije ostavila.

Posle te dve ekstremno javno propraćene veze Sofia se u aprilu verila za svog dečka Elliot Grainge-a. Njih dvoje su vrlo lowkey krenuli da održavaju svoj odnos, da bi ubrzo shvatili da su idealni jedno za drugo.

Iako veoma mlada, Sofia je uskoro udaje, a devojačko veče (ili 7 večeri) slavi u Parizu. Svi gosti su smešteni u hotel Plaza Athenee, gde su za nju napravili i specijalizovanu posteljinu na kojoj piše  From MS to MRS. Devojke su prvi dan počele sa Chanel spa day hedonizmom, da bi uveče nastavile u jedan od pariskih lokala koji su na dobrom glasu. Venčanje samo što nije, a to znači da vas uskoro čekaju spektakularne fotografije sa dogadjaja.

FOTO: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori